Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    Linksys router-t a sajat tapasztaltaim -es pl a Linksys oldalan olvashato forumban irottak- alapjan marpedig ne vegytek. A 3. doglott be az utobbi napokban.

    Az 1. (BEFW11S4) azt csinalta, hogy ~5perc mulva csontra lefagy meg a sajat oldala sem jott be, PWROFF 30sec es jo...ujabb 3-4-5percre.
    A 2. (BEFSR41) a switch reszere dugott kabelekre mindre kiengedte a netet, csak azok egymast nem lattak...persze tegyek moge switch-t....tettem aztan ez is kezdte ezt a lefagyogatast
    A 3. (WRT45G ver.7) ha 2 gepnel tobb log rajta egyszerre -mar kettoszazotvenharom helyett-, akkor folyamatosan dobalja el a netet, lefagy, nem jon be a oldala se, ha be is jon LCP negotication failed vagy Can't get IP address from PPPoe server hibauziket dobalgatja Ha fel is csatizik nagy nehezen, egy index.hu-s oldalfrissites mar nem toltodik be, visszavaltva a router web oldalara, mar disconnected-t ir. Klikk Connect-re, aztan van, hogy 15-20.-ra elkapja es megy akar fel oraig is. Aztan kezdodik az egesz elorol ujra. Nagy nehezen elvergodtem a Linksys oldalara, hatha van egy ujabb, javitott firmware, nos a WRT54G ver.7 meg a listaban sincs, csak 4, 5, 6, 8....teccikerteni??? Nincs hozza semmi. Se firmware se leiras se semmi, mintha nem is Linksys gyartotta volna.
    Jah es afkorz ''veletlenul'' mind a garo lejarata utan reccsent meg

    Most vettem egy SMC-t 2 ev garral, bar a gyarto 5-t ir ra. Ez muxik (egyelore)



    hobizoli

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák