- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holleanyo
tag
válasz ProfBako #14414 üzenetére
Szerintem is az ABS a legjobb választás. Rengeteg autóalkatrész is ebből van. Nekem motorkerékpárra lesz felszerelve ez az alkatrész, tehat elég erős mechanikai igénybevételt is el kell viselnie. Végeztem már egypár próba nyomtatást és ez az anyag volt a legjobb (kivéve a színet). Jó pont az is, hogy az aceton gőzében el lehet tűntetni a nyomtatási rétegeket.
Ender 3 - “az áramjárta vezető pont ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak hát más a fogása”
-
Reggie0
félisten
válasz ProfBako #14414 üzenetére
A sima ABS biztos nem, az mar specko, vagy kompozit, mint a PC-ABS vagy valami UV-allo adalekot kap.
Probald ki feher ABS-sel, azon sokkal jobban eszreveheto az elszinezodes, mint a feketen. A feketen a szinezek UV allosagat fogod elsosorban latni, a feheren pedig nem csak a szinezek bomlasat, hanem maganak az ABS-nek a bomlasat is lathatod majd, mert a szine nem fedi el az enyhe sargulast.
Amugy pont ezert hoztak be 3-4 eve az ASA filamentet, mert az ABS nem birjal jol az UV-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest