- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Sziasztok, segítséget kérek. Beüzemelték nálam a T-Home-osok a SatTV-t, amihez kértem egy plusz SetTopBox-ot, próbálkozván öreg Pinnacle-kártyámmal. Nem sikerült: nincs semmilyen épkézláb driver hozzá Vista alatt.
Helyette szeretnék hát egy tuner-kártyát, amivel nézhetném az adásokat a monitoromon (ld. konfigom), és időnként felvételeket is szívesen készítenék. Sajnos, nem vagyok járatos ezen a területen, és visszaolvasván sem jutottam eredményre: mit is lenne érdemes vennem? Szimpatikus a Leadtek PVR3000 Deluxe, csak nem vagyok benne biztos, hogy a fenti célra alkalmas-e? A STB típusa: Intek HD-S10CX. -
goom
senior tag
válasz bajnokpityu #6108 üzenetére
Kösz a választ - sajnos, nem működik egyik driverrel sem. Próbáltam a ChrisTV-t is, de semmi... nyilván megfutottam a lehetőségek szerinti köröket.
-
goom
senior tag
válasz #65675776 #6130 üzenetére
Szia daa-raa,
úgy látom, nagyjából hasonló cipőben járok, mint tzoli986: szintén T-Home-os SatTV-ről van szó, és kb. annyit is értek a témához, mint ő... Ezen utóbbi írásaidból sokat tanultam (köszönöm), de én a Leadtek PVR3000 Deluxe, ill. a DVR3100 H (esetleg Premium?) felé kacsintgattam. Van ugyan PCI-e foglalatom is, de a VGA miatt szoros lenne; szerintem zavarná annak hűtését.
Mit ajánlasz? Az engem nem zavar, hogy a STB-on váltok csatornát; nekem az mindegy. -
goom
senior tag
válasz #65675776 #6136 üzenetére
Azt írja: Felfűzés - Kimenet a tévékészülék felé ("Loop out"). A felette lévő antennabemenet pedig "a műholdvevő antennához csatlakozik".
Aztán még ezt találtam róla: "Analóg műholdvevőt is üzemeltető felhasználóknak az analóg csatornák (további) vételezését a készülékbe épített felfűzési lehetőséggel könnyítették meg. Csatlakoztassa analóg műholdvevő készülékének KF-bemenetét e készülék "Loop" jelölésű csatlakozójához egy koaxiális kábel segítségével. Az analóg műholdvevővel vételezhető csatornák ezután e készülék készenléti állapota alatt hangolhatók és nézhetők." -
goom
senior tag
válasz #65675776 #6140 üzenetére
Két STB-ot kértem, a másik a TV-nél van - most átmentem, és megnéztem. Ott ezen a kimeneten nincs kábel, helyette SCART-al kötötték össze a TV-vel a beltérit. Ami viszont meglepett: a felső megy a TV-hez, az alsó meg a DVD-hez. A kezelési utasítás pont fordítva írja... hát, mindenesete minden működik.
Nem a T saját kollégája volt kint, hanem külsős antennaszerelő, aki véletlenül régi jó barátom. Ha van kérdésed, holnap szívesen felhívom; biztosan tud segíteni.
...Hopp, bocs; visszatérve a kérdésedre: ezt a verziót nem tudom kipróbálni, mert nincs itthon koax-kábelem. De ezt is meg tudom kérdezni. -
goom
senior tag
Szia daa-raa,
a következőket tudtam meg: ez a kimenet analóg parabolaantennákhoz való, nem pedig a TV-kártyához. A frekvenciaátvitele 10,7-12,6 Mhz-ig tart, ha jól írom.
Szóval, a PC-t valahogyan más módon kellene összekötni. Állítólag megoldás pl., hogy közbeiktatok egy videomagnót, aminek jó a tuner-része. Ezt nem nagyon szeretném, mert nincs, és hely sincs hozzá, meg aztán csak ezért venni egyet... nem. Másik ötlet valamiféle átalakító egység volt, ami kb. 7eFt - ezért sem rajongok. Aztán javasolt átalakítót a SCART-ról, de azt meg nem tudom, milyen kellene? Nekem van egy ilyen, az a SCART-ot 4 db RCA-ra alakítja át (két-két audio- és video be- és kimenet) - de az gondolom nem jó a TV-tunerhez.
Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Társasjáték topic
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crypto Trade
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest