Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
lenoma
üzenetére
Nálam az volt a gond, hogy a deszkámon 2 vezérlő van a 3 féle ventihez. 2db 14cm-es Be Quiet Pure Wings 2 High Speed, 1db 14cm-es Akasa Apache, és 1db 12cm-es Akasa Viper. Mindegyik eltérő fordulatú, így nem lehetett egy vezérlőre tenni. Keresnem kellett egy olyan vezérlőt, ami nem elosztó, tehát nem csak továbbadja az alaplap felől kapott vezérlést, hanem egyénileg szabályozható kimenetei vannak. Akkoriban nem találtam mást, csak a Commander Pro-t, ami ezt tudta. Nem volt olcsó, viszont az iCUE szoftverrel tökéletesen működik. Mind a 6 kimenete egyedileg vezérelhető, profilozható. De lehet, hogy van már más gyártónak is hasonló megoldása, akkoriban én csak ezt találtam.
És igen, ez szoftveres, tehát amit te (is) keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest