- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Vennék új géped, nagyjából eldőlt milyen, de proccal kapcsolatban lenne egy kérdésem
Melyik éri meg jobban 35-36k-ért
Újonnan egy Phenom II x4 945 v kb fél éves 965?
Msi 770 G45 lapba 5870 mellé.
( Nem szívesen vennék használtat úgy vagyok vele, de lehet megéri a + teljesítmény )
Durván a dillemma hogy ugyanazon áron egy kicsit gyengébb proc újonnan vagy erősebb proc használtan.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
Hali.
Gépfejlesztésen gondolkodom egy ideje 130-150k a max amit szánnék rá. Most minden fórumban, teszben körbenézek/kérdezek.
8gb r9 270x vagy esetleg 280x hez milyen lenne egy fx6300? Ilyen árszinten azt ajánlották, javarészt amivel terhelném a vasat az a játék, másban nem fontos a teljesítmény, nem 3d modellezek.
Jó választás egy fx6300 bőven elég lenne? 280x még elférne alatta? Azért a 280x jóval erősebb egy 270x nél. Ezért kérdem.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Ezek az intel procik (i5 3470-3570) jobbak mint egy amd fx8320?
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz BomiBoogie #53659 üzenetére
Az milyen? Nagyon rég volt már a gépem fejlesztve régi a vasam, ezért elférne már, de azóta nem is nagyon követtem a piacot, így nagyon levagyok maradva.
Újat szeretnék, de a keretösszeg is erősen limitált.
150k kb. amit rátudnék fordítani, i7 stb. procik eséltelenek, vga ami a legfőbb szempot hogy jó erős legyen, játékoknál az az igazán mérvadó, és 280x-re gondolok, és kéne még más cucc is
De már lassan minden fórumot körbejárok, szerintem már többen láttak itt is-ott isMinden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
válasz BomiBoogie #53663 üzenetére
Hát én egy 280x-re vagyok ráálva, már nem horrorisztikus az ára, és sokkal gyorsabb egy 270x-nél
Szinte egy 280x használtan alig több mint egy új 270x
65k/55k és annyival gyorsabb is, újonan persze már nem érné meg
80k/55k arányban.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz BomiBoogie #53665 üzenetére
55ért? sehol, nem is annyit írtam. Az a 270x-re van első ár a 280x második a 270x
használt 280x 65/ új 270x 55
új 280x 80/ új 270x 55
Így értsd.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
I5-4570-ről mire lenne érdemes váltani? Játék terhelné meg leginkább, minden másra a ez is elég lenne.
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Amd ryzen 2700x 8 mag 16 szál picit lassabb mint a 3600 ami viszont csak 6 mag 12 szál, a 2700x még mhz-ben is magasabb kicsit, viszont tesztekben kb 10%-al gyengébb mint a 3600.
Melyik lenne jobb választás?Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz rasotamas #88001 üzenetére
Elsősorban játék a mérvadó, emellett ami erőt igényel az a zeneszerkesztés (Fruit loops) minden más csak általános dolog, (netezés, film nézés, zene hallgatás)
Nézegetem már egy ideje, illetve kérgek tanácsot, néztem a 2600 2700-et is, de kicsit időtállóbbat szeretnék, mint anno ez a jelenlegi i5 4570 nagyon rég megvan, és nagyon jó szolgálatot tett, de mára már gyengécske, illetve nem tudna kihajtani egy 2060-at, jelenleg 1060 megy mellette.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz rasotamas #88003 üzenetére
Nem tuningolsok soha, mindig mindent gyári beállításokkal használok, nem játszom sem proci huzással, se ram feszültséggel semmivel.
Azért is mondtam inkább a játék a mérvadó, Fruitnak a mostani is jó, bár ha már 30 hang van kint akkor alaposan leterheli már a procit, hangkártyát. Sokat renderelek, de azok az 1 percek szintén nem mérvadóak. (A zene nálam csak szórakozás hobbi)Köszönöm a segítséget
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Ryzen 3600 vagy inkább 2700x?
Ahogy néztem a 3600 gyorsabb, de a 2700x több mag több szál magasabb Mhz-en megy.
Az áruk kb közel azonos lett.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Ryzen 7 2700xről váltanék és maradnék ryzen vonalon. Mire lenne érdemes erről váltani?
5600x 5700x?
Nagyon megvoltam elégedve, szerettem a ryzen 2700xet, emaitt sem váltanék foglalatot, sem gyártót (intel)Elsősorban játékokkal terhelném, minden másra amúgy még a 2700x is megfelelne (zeneszerkesztés, netezés, filmezés)
Egy Asrock b450m pro4 lapba tenném, nem tudom abba mennyire lenne még jó, de a foglalat ugyanaz, csak kérdés nem e vetné vissza.
Terv hozzá még egy rtx 3070, 2060ról váltva. Ez még talán belefér egyszerre a keretbe, (full hd felbontás) aztán jövőre pedig egy 2k monitor magasabb hzen mint 60.Minden jó, ha a vége jó!
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel