- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz mitisz #69153 üzenetére
Szia,
Először is, akkor költs tuninglapra ha K-s processzort veszel (pl. 6600K) , ugyanis itt nem lehet csak úgy tuningolni,
Tehát csak akkor vegyél tuninglapot, ha K-s procira és valami értelmesebb hűtőre is futja.Az s1150 már kifutott széria, én mindenképp a Skylate-et venném, lehet spórolni persze, de nem ezen érdemes szerintem. A ramjaid lesznek a legkevesebbek, minimális ráfizetéssel kapsz ddr4-et (már nem drága).
Lapra pedig szvsz felesleges 35k-t költeni, 20-25k környékén már bőven vannak nagyon jók.
*Sn0w
-
giornalista
senior tag
én biztos a modernebbet venném, és mellé DDR4-et. nem hinném, hogy DDR3-as lapba sok értelme van ma invesztálni.
a 6500-at nem tudod tuningolni, ahhoz K processzor kell, illetve Z170-es chipset az alaplapba (és itt 35 ezer az ajánlható lapok alja, de ha komolyabban akarsz tuningolni, akkor 40-50 ezer fölé kell menni, de erre van külön topik: https://prohardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/friss.html). egyszerűbb (B150) alaplapot egyébként 25 ezer forintért is kapsz, pár hozzászólással korábban ajánlottam egyet.
GTX 960 mellé egyébként nem kell tuning, bármelyik i5 kihajtja.
(egyáltalán, elgondolkoznék azon, hogy egy FX 8350-et lecserélnék-e egy GTX 960 mellett, nem biztos, hogy sokat nyersz vele összességében)
-
dogab93
tag
válasz mitisz #69165 üzenetére
Szia!Én ebből a két lap közül választanék a helyedben: ASROCK B150M Pro4 vagy MSI B150M NIGHT ELF.Az msi-n van usb 3.1 és valamivel jobb a hang.Mindkettő deszka az alaplapos topicban is ajánlott.Nekem is msi lapom van bár nem ilyen ,és megvagyok vele elégedve,jól átlátható és érthető a biosa és a terméktámogatás is jó szokott lenni az msi-nél.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
dogab93
tag
válasz mitisz #69186 üzenetére
Szia! A GAMING M3 annyival jobb a night elf-nél ,hogy van M.2 ha jövőben tervezel venni m.2-es ssd-t akkor jól jöhet más különben szerintem az olcsóbb night elf is tökéletes.Z-s lapot pedig ,ha nem tuning procit veszel akkor felesleges mert nem ad többet max annyit ,hogy van raid támogatás de azt egy h-s lappal is megkapod ha kell.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
lucky750
tag
Hali! Vegyél 41-ér lecnél i5 6400at és tudod húzni z170es lappal. Vagy i5 6500 at 51-nél szintén nála. Az legyen z170 pro 4s, 30ér. Itt tudod megnézni hogyan kell, de ne gyári hűtővel, ha húzod
http://overclocking.guide/asrock-z170-non-k-overclocking-guide/
"You basically have to change 3 main values to overclock: CPU BCLK, CPU Multi (Ratio) and CPU Core Voltage. While you can always use around 1,325 Volt as CPU Core Voltage, the CPU Multi and BCLK depend on the exact CPU."De be gyári hűtővel!!!!!
Lényeg h március előtti bios legyen mikor még nem törölték a non k OC funkciót. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z170%20Pro4S/index.us.asp?cat=Download&os=BIOS
3.0-ás
és akkor még jut egy fasza 3200mhz-es ramra is h amikor nem a kari a szűkkeresztmetszet akk visszasegítsen a procinak a magas frekvenciájú ram.Gépház meg enyém jó. Aercooll Mechatron Black Edition . Elképesztő ház. Nála vettem. Bemutató db volt.30ezres ház de nála 13 volt. Nagyon korrekt eladó,szoktak nála lenni jó házak. 30ezer ft volt de nála 13
http://hardverapro.hu/apro/bomba_ar_premiumos_anidees_ai6_hazak_verhetetlen_arakon
http://www.aerocool.us/pgs/pgs-b/images/image_mechatron1.png enyém
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD Ryzen 5 3600
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest