- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dannalyno
csendes tag
Sziasztok, Remélem tudtok segíteni,
Fősuli mellé szeretnék könnyen hordozható notebookot, legalább 13".
Főleg netre, dokumentumok kezelésére, használnám, néhány oktató és tervező programmal 2D együtt, Nem játékra. (legkeményebb progik: autodesk inventor, matlab; de ez elég nekem ha lassan megy).
Előnyök: 6cella, strapabíróság, +bízhatóság, matt kijelző, könnyen cserélhető ram.
Kéne: usb3,0, hdmi,min. 2év gari.
160nál nem költök többet rá.
Ez mennyire jó, vagy ennyiért, arra mire nekem kéne, jobban járnék egy újabb procissal. 2 mag mellé szerintetek kell ezekre, dedikált VGa?
Előre is köszi,
Márka majdnem mindegy csak fujitsu, és HP ne legyen, -
Dannalyno
csendes tag
válasz premete #18005 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ, de ez gondolom 1edi ajánlat,
+nekem áfás számla is kell,
Én nem nagyon értek hozzájuk, tudtok mondani még típust, vagy fogy mire figyeljek,
mondjuk erre az asusra is mondták hogy ,keményebb anyagú, de akkor felejtős.
A méretét tekintve könnyebb lenne kisebbel, de ha 15.6os ba van jó az is érdekel.(szoval , nem zárok ki semmit?)
Köszi szépen. -
Dannalyno
csendes tag
Sziasztok én is laptop vásárlása előtt állok,
Nézegettem a téma végét ezekből a Lenovo IdeaPad G580AH, tűnik a legjobbnak nekem i3mal.
Nemigazán játékra (bár ki tudja, később , inkább Autodesk3D, MatLab programokra használnám ki.Mennyire zavaró a fényes kijelző, ha igen melyik hasonló jó gép van mattban?
És a Dell, Toshiba, Samsung alternatívái is érdekelnek.
150k.ig. Masszívabb vázzal, kisebb melegedéssel, jó aksi idővel a szokásos előnyök.
Ez hasonló matt kijelzővel, de van-e olyan jó gép, mint a fent említett; és arra amire nekem kell jó a 610M 1GB vga-is.Köszi. előre is.
-
Dannalyno
csendes tag
válasz Chaser #18301 üzenetére
köszi,
Még az érdekelne, hogy, nem játékra, inkább irodai munkák, net, néha HD film nézésre max150ből
melyik laptopot vennéd meg ma, amin még elfut az Autodesk Inventor 2013, és 3éven belül sem "avul "el.
ezalatt azt értem hogy a köv. windowsok is jól futnak rajta, és telepíthető legyen rá az autodesk friss változatai is
ilyen elvárásokkal milyen vga-sat nézzek, ha 1általán kell ezekhez a dedikált kártya.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Dannalyno
csendes tag
Még 1 kérdés , ha nem haragszotok
1 min. 3 évre tervezett gépnél ; az, hogy a Lan bemenet:É 10/100 Mb/s v. 1000 az mennyire lényeges?
Bár ki tudja mi lesz akkor
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest