Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rjanó

csendes tag

Sziasztok!
    Több éve olvasgatom a fórumot és most jött el az ideje,hogy nem mint szakértő,hanem mint felhasználó mondjak véleményt.
    Csak azért írok.hogy talán tudok segíteni néhány embernek a notebook választásban.
    Több mint 12 éve vannak külömböző márkájú laptopjaim.Általában az üzleti szférából választottam.
    Tudjátok miért?-a 3-5-év garancia miatt.(Ford mondta,hogy a legjobb autó az új autó)én azt mondom,hogy a legjobb laptop
    általános felhasználásra-aminek a leg hosszabb a garanciális ideje.
    Lehet venni játékra(ez azért vicc)vagy egyébb alkalmazásra,mindig bejöhet a crack.Ugye tudjuk,hogy a szar a garancia lejárta
    után,már másnap bekövetkezik és pikk pakk,jöhet az 50-80 ezer forintos javítási költség.
    Természetesen a 100 e.forintos gép többszőr kerrűlhet szervízbe mint,a 300 ezres gép,de ugye amíg van garancia addig nem kell fizetni.
    Láttam már ócska anyagból készűlt 40 éves Trabantot szinte új állapotban és láttam,kiváló anyagokból készült 8 éves szarrá hajtott
    Mercit.
    Ami a lényeg,hogy ha valaki hosszú élttartamú laptopot akar magának(mindegy mennyibe kerűlt új korában)annak
    oda kell figyelni a felhasználásra és a karbantartásra.
    A legtöbb baj a melegedéstől keletkezik az alkatrészekben és az alaplapban,ezért érdemes legalább évente kitisztíttatni és pasztázni a gépeket.
    Valamint mindig szabadon kell hagyni a szellőző nyillásokat.
    A zsanérok és a képernyő megvédése miatt,érdemes a fedelet nem felcsapni és lehetőleg középen megfogva felhajtani.
    Mivel a minőségbiztosítási besorolások miatt az olcsóbb laptopok gyengébb(nem rossz)anyagokból vannak,ezeknél ha az ember odafigyel a felhasználásra,
    és a hosszú garanciára,nagyon sokáig hű társ lehet a mindennapokban.
    Bocs,hogy bele vauztam.

Új hozzászólás Aktív témák