- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Olvasgattam, de nem lettem okosabb...
Öreg asztali gépemet cserélném le, és úgy gondoltam hogy hordozható gépet vennék helyette. Sajnos teljesen ismeretlen a terület, ezért kérnék tanácsot.
Ami fontos lenne:
- Főleg film nézés tévén, tehát legyen rajta hdmi és digitális hang kimenet.
- Sok böngészés, sok torrent, irodai programok, kevés játék, néha-néha flight simulator.
- dokkolható legyen, mert többségében otthon, asztaliként menne.Továbbá egy dokkoló is érdekelne, amivel tudnám használni.
Lehet új a gép, vagy használt is. Ár elképzelésem nincs, mert mint mondtam teljesen ismeretlen ez a vonal.Tudtok valami ilyesmit ajánlani?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rozsi71
tag
Üdv Mindenkinek!
Barátnőmnek szeretnék laptopot ajándékba. Ebből kifolyólag új gépet szeretnék mindenképpen. Nem kell erős vas, szinte alig használja...Böngészés, youtube, néha egy kis office. Szóval véleményem szerint elég lenne egy belépő gép. Extrák, illetve csatlakozók terén sincs különös igény. Ahogy olvasom a fórumot, a celeronos gépek még ide sem ajánlottak. Ezért ezeket néztem idáig. Az árat kb 100 ezerre lőttem be. Mi a vélemény ezekről, illetve kell-e szerintetek a full hd?
HPNekem a DELL szimpatikusabb, de érdekelne a Ti véleményetek is. Illetve van-e valami más opció?
Köszi.
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Régi asztali gépemet váltanám, és notebookra gondoltam. Időtálló darabot szeretnék, aminek van teljesítménye is. Amire használnám:
Photoshop, Böngészés, Filmek lejátszása TV-n. (jeleneleg KODI-t használok erre az asztalin),
Office programok.
Játék egyáltalán nincs.
Ezt néztem: [link]
Megfelelő lehet ez? Vagy túlzás szerintetek?
Az is fontos lenne, hogy az asztali monitort és billentyűzetet tudjam használni vele.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netflix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.