Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Teszla_

senior tag

Sziasztok!

Barátnőm öccsének szeretnénk egy notit vásárolni, csak nem tudjuk milyet, ebben szeretnék segítséget kérni.
    A keret ~140e Ft, +/- pár ezres.

Netre, videózásra és játékra is lenne használva, de játékokból nem a legújabbakat akarja tolni, inkább a pár éveseket, vagy a még régebbieket. Nem tudom, az Intel HD vga-k mit tudnak, amik például a Core i3 mellett vannak, vagy éppen a kisebb Ati-k, Nvidia-k, amik beleférnek ilyen árba (láttam Ati-ból 6480-at, 6520-at, 6650-et, 7470-et, Nvidia-ból 315-öt, 520-at, 610-et).
    Én inkább szavaznék a 2, vagy akár 3 év garanciára, és a nagy akksira, de hátha van olyan, ami mindenhol aránylag jól teljesít ilyen ár mellett :)

Ami még fontos lenne, hogy honnan érdemes rendelni, ha a közeli boltokban nem találnék jó áron általatok ajánlott gépet.

Előre is köszönöm a segítséget.

• Teszla_

senior tag

válasz ktommy91 #49756 üzenetére

Megnézegettem az ipon kínálatát, megtaláltam ugyanezt a gépet, csak Win7-tel, egy ezressel drágábban [link] :) ez végülis tetszik, majd megkérdezem a srácot, hogy neki is bejön-e.

Amiket még láttam:

[link 1]
    [link 2]
    [link 3]
    [link 3]

Ezekről mi a véleményed? Van itt AMD-s gép is 8Gb memóriával és Radeon 6650-nel, a Samsunghoz hasonló (piros) gép picit jobb procival és Gef. 610-zel, ugyanez a Samsung gyengébb procival 20k-val olcsóbban, vagy egy fentebb is ajánlott Fujitsu hasonló felépítéssel, 3 év garival, de Intel vga-val.

Legfőképp a vga-k teljesítményével nem vagyok tisztában, de azt sem tudnám megmondani, hogy a Core i3 megér-e 20k különbséget egy Pentium B950-hez képest (de gondolom igen).

Aktív témák