- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
-
darvak
senior tag
válasz loree69 #41456 üzenetére
ha ennek hinni lehet, akkor elvileg elég a GT520mx szintű teljesítmény is
Más?
UI:Envy szintet nem tudjuk megcélozni 180K-ból
[ Szerkesztve ]
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Barátnőm jövőhéten vesz laptopot és nem tudjuk elönteni hogy melyiket vegye.Szerintetek ezek közül melyiket érdemesebb venni ?Úgy értem, hogy melyik az erősebb, megbízhatóbb stb.
Samsung NP300E5A-A04HU
HP Compaq 630 B800Csak ez a két lehetőség van .Előre is köszönöm a válaszokat .Üdv
-
LobiDrg
aktív tag
Csak ez a kettő típus közül tudunk választani (részletre lenne megvéve).Netre és játékra lenne használva (főleg sims).
-
darvak
senior tag
válasz LobiDrg #41464 üzenetére
Ahogy Borote is említette már "A kettő közül a Samu a jobb gép"
Én meg: "ha sims3-ról lenne szó, akkor azt tudni kell hozzá, h low beállítások mellett fog menni.". Ha ez oké, akkor oké a samu
Lenne jobb, vga-s változata is THM 0%-kal, csakhát az már sajna 145K, 0%-os hitel nélkül pedig 127K .[ Szerkesztve ]
-
Speedy86
aktív tag
1366 x 768 felbontás elég szerintetek egy gamer laptopnak? 15"on.
-
Daert
őstag
Üdv.
Játékra mennyire alkalmas ez a noti: Lenovo Ideapad Z575Am
Vagy ez csak elírt adat?Máshol 6720G2 vel írják uezt a modellt
Korábban olvastam hogy játék esetén leginkább csak a GPU számít.Ez az A6-os AMD proci amúgy nagyon gyenge?
Amúgy furi hogy egyes oldalakon a HD6770-hez 1GB Vramot,míg másokon 2GB-ot írnak[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Speedy86 #41467 üzenetére
Sőt! Egyrészt az 1600x900 felbontást nem tudod minden játéknál beállítani, másrész ahhoz jóval izmosabb hw (elsősorban GPU) kell ugyanolyan FPS értékhez, harmadsorban sokkal kisebbek a betűk. Persze az csak akkor lehet fontos szempont, ha nem sas szemed van és dolgozol a gépen (bár ez utóbbi a legszubjektívebb, ez te csak te tudhatod).
-
Borote
addikt
válasz szasanyi #41471 üzenetére
Naaaaaa, azért ezt így ne mondjuk. A nagyobb felbontás azért lényegesen szebb képet ad, a betűk méretét pedig lehet állítani. Én 1366*768-ról váltottam 1400*1050-re: a különbség üdítő egyedül játékok terén fog rosszabbul teljesíteni, de ott meg kárpótolhat a nagyobb felbontás és szebb kép.
Daert: elírás, minden téren. Nincs benne 6770M, csak a 6650, azaz 6720G2 160-ért nincs jobb gép játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Washington
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlását tervezem, és szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi a véleménye erről: Asus G53JW-SX119D. Kinek mi a tapasztalata? Főképp az érdekel, mennyire megbízható, milyen minőségű (azt olvastam, hogy a G73JH-val voltak/vannak problémák). Asztali számítógép helyett szeretném használni, többek között játékra is. -
darvak
senior tag
válasz Washington #41476 üzenetére
Ezt hogyért osszák?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Washington #41476 üzenetére
Én a helyedben megvárnám a Lenovo Y580-ast, május végén jön ki. Jobb lesz teljesítményben is, és árban is. Na meg nem is lesz akkora dög nagy. Amúgy nem rossz gépek a G53-asok sem...
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Új AMD mobil CPU jönnek a közeljövőbe ki?
-
szasanyi
félisten
Azt tudja vki, hogy a Sony VAIO gépek miért olyan drágák? Néztem párat, de igazából nem tűntek olyan kiemelkedőnek mint az árcéduláik.
-
darvak
senior tag
válasz Washington #41484 üzenetére
y580 1
y580 2
(#41483) baker_ :A te döntésed.MOD: (#41488) kornelka Külföldi oldalon én is az év közepét olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Washington #41484 üzenetére
A Lenovo ezzel a specifikációval 260 ezer körül lesz: i7-3610, 6GB RAM 500GB/7200RMP HDD GTX660M/2GB
G53 175 ezerért az nagyon jó...Hol adják ennyiért ha meg szabad kérdezni?
-
phobeus
aktív tag
-
Kornel
veterán
válasz Washington #41492 üzenetére
Ennyiért én is megvenném
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Washington #41492 üzenetére
Tényleg jó árban van nagyon, igaz régi szériás de még akkor is nagyon megéri...
[ Szerkesztve ]
-
Carlos_A
tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség!
A három Notebook közül, melyiket ajánljátok?
1. Lenovo IdeaPad Z575 [link]
2. HP Pavilion dv6-6b14ev [link]
3. Hp Probook 4530s [link]
Ez a három gép tetszik, első sorban arra lennék kíváncsi, hogy összeszerelési minősége, melyiknek a legjobb? Illetve, melyiken a legjobb a billentyűzet, illetve a hangzás? Ott vannak linkek, hogy milyen belsővel néztem őket, a videó kártyák közül melyik a legjobb ezek közül? Sok gépben látom a Radeon 6490 M kártyát, ez mire elég? Alkalmanként játszanék is … -
Carlos_A
tag
Az sem tűnik rossznak, kösz!
A HP notebookok jobban tetszenek, viszont játszani csak alkalmanként szoktam, első sorban Fifa, vagy Pes. A többi játék már nem köt le
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest