- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
gkozak
tag
Köszi, majd ha megvettem, regisztrálok....
Egyébként vásárolható hozzá Samu garancia, erről mit tudsz?
Megyek külföldre hosszabb időre, kint is lehet javíttatni?
Freedos-sal kaptam a fujit, Win7-et tettem rá, hogyan lehetne a legegyszerűbben és leggyorsabban visszaállítanom az eredeti állapotot?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz alázógyík #30400 üzenetére
Akkor a többi, általam leírt notiké még szarabb?
Bár mind1.
Úgyis csak addíg használom őket amíg tart a a garancia rájuk, és az eddigi 6 év alatt elfogyasztott garis notikkal 3 alkalommal volt gebasz, de mind 1-3 nap alatt megoldódott- ingyen.
Persze csak az első Pavilion DV5 volt futárgaris, na azt soha többet.
Komoly elromlás nem volt, ha szervízben javítós- nem futáros- a gari, inkább jattolok pár ezrest- de megvárom, és érdekes, midíg meg lehet várni
Mentés is mindíg készül, pár dolog ha elszáll, nem gond annyira.
Az első garis elromlás után (megjavíttatva a márkaszervízben) eladom.Lehet hogy egy drágább, jobb,hosszabb garis lapos jobb lehetne- de nem lenne az.
Lopás, leesés, beázás ellen kevés lapos védett, amelyik az az nem 120 ezer..vagy nincs rá 0%-os THM -
FireShadow
senior tag
Sziasztok!
Játszani kb sose fogok rajta (max wc3), lightos munka de főleg csak netezés és hd filmezés a cél. ODD rájöttem nem is fontos. Elméletem szerint ha nincs játék, nincs benne plusz vga akkor nem fog annyira melegedni se (ágyon is szeretném használni), és tovább is bírja.
160-170k körüli kategóriában néztem 13-14":
acer 3810t (i3, intel vga) - ha jol sejtem föleg a designt meg az akksiidőt fizetem
Aspire 4755G (i5, 540es vga) - fényes fedél a belsö hardvere viszont jobbszerintetek?
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
PainKiller13
őstag
válasz FireShadow #30404 üzenetére
Ma már azért tesznek integrált és dedikált VGA-t is a laptopokba, hogy amikor nincs megterhelve a gép akkor az integráltat használja(nem melegszik netezésnél, gondolom nem az öledben játszol), ha pedig crysis 2-t nyomsz azt gondolom az asztalon teszed, olyankor lép be a dedikált.
Ez csak régen volt hogy az integráltak tovább bírták(akkor csak 1 VGA volt(ded/int)), ma ugyanaddig bírja egy dedikáltas, mivel ha nem játszol rajta nem használja a dedikáltat.
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz gkozak #30402 üzenetére
Beregisztrálhatsz vétel ELŐTT ez semmire nem kötelez!
Utána tudsz bejutni a regisztrációs folyamat során a menü azon részébe, ahol be tudod lőni a teljesen pontos típust- még mindíg nem regelted a /még meg sem vett / cuccost.
Alap user felhasználó lehetsz termék nélkül is.
A pontos típussal már hívhatod a márkaszervizes szerelőt- és nem az ügyfélszolis droidikát!-aki majd megmondja 1 vagy 2 év.
Az enyémet természetesen már beregeltem, és tényleg 2 év +2 hónap.
Ráadásul a +2 hó az első évre adódik, tehát az akkura is kibővítve hosszabbodik a gari!
(Mert a 2 évből az akkura akárhány év garanciából MINDEN márkájú notinál csakis 1 év van!)[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz PainKiller13 #30405 üzenetére
(OFF)Ez így megy a Samsungomnál is, automatikusan vát át rá..Persze manuálisan is kapcsolható.(/OFF)
-
FireShadow
senior tag
válasz PainKiller13 #30405 üzenetére
De ha kb egyáltalán nem játszom akkor nem is kell bele a dedikált Ok de értem hogy azt mondod hogy ettől nem lesz szempont a melegedés. Akksiidő részén meg néztem cikkeket, hogy ha a dedikált vga-val gyorsitom a filmet csak rosszabb lesz. Amúgy árban nagyon közel állnak egymáshoz.. Ha asztaliról lenne szó azt vinném aminek a belseje jobb, de így.. nemtom. Amúgy a 4755G iponnál olcsóbban az allee digidogjában 170k most. A masik meg 164k ipon de még körülnézek (bár pénteken már kell és más bolt lehet nem szedi össze nekem 1 nap alatt).
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
apuc
őstag
válasz FireShadow #30408 üzenetére
Én sem játszom, viszont fényképeket megdolgozni jó ha van- nekem.
-
apuc
őstag
válasz gkozak #30409 üzenetére
Megvétel után a linkelt helyen a szériaszámmal és a pontos típuskóddal- amik a noti alján vannak feltüntetve- vagy a dobozán!- beregeled, és megadja a +2 hónapot.
Kiírja majd hogy meddíg él az új, kibővített gharancia, ezt a " certifficate"-et ugyanúgy kinyomtathatod mint a HP-nál is.
Szerepelni fog rajta egy kód, amit - írják is a hosszabbítás után- majd a szervizes kéri tőled.
Tehát elmentve és kinyomtatva is érdemes megőrizni amit ad a hosszabbítás után a Samsung, én odatettem a garilevele mellé. -
GaborGh
őstag
Szerintem ezt is érdemes lenne megnézned:
Samsung NP350 az ultrabookok gyilkosa...
-
GaborGh
őstag
-
félisten
Lenovo Thinkpad E320, vagy HP Probook 4330s.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
cucka
addikt
Lenovo v370? Nekem ilyen gépem van, kb. 200 hozzászólással ezelőtt leírtam róla a véleményem.
-
FireShadow
senior tag
probook az kulturalt, lenovokat annyira nem csipem, körbejartam a fél várost ezeket megtapiztam, de a 2 acer közül nem tudok csak dönteni.. bár már billen a mérleg a timeline javára. köszi az alternatívákat
-
GaborGh
őstag
válasz FireShadow #30417 üzenetére
Miért pont Acer-t:
U.i: kb. 2568 hsz-sal ezelőtt én is ajánlottam egy tuti gépet, szerintem érdemes megnézned...
[ Szerkesztve ]
-
bnd00
csendes tag
szevasztok,
no amit keresek:
üzleti kategória -nem kizárólag, soksok év garancia -min 3 év
gyors és megbízható
jól hordozható (max 14')
strapabíró
jó ár (max 200ezer)minden ajánlást szívesen fogadok!
Szép napot és kellemes ünnepeket!
-
gergo.m
csendes tag
Pont ilyent keresek én is
első lehetőség
második
számomra nyertesÉn elég sok keresgélés után ezeket találtam jónak, de lehet, hogy más a fontos nekem meg neked, de azért nézd meg őket
-
-
endruboy1
senior tag
válasz vagamo #30424 üzenetére
Jaja csak óvatosan az ájemeffel nehogy fel merészeljük emelni a hangunkat, fület farkat behúzni mert úgy lehet csak igazán jó tárgyalási pozícióból indulni!
bnd00: Elvileg tud váltani az integrált grafikára ha nincs nagy grafika igényes munka, szóval az üzemidőt csak minimálisan befolyásolja ez.
-
JColee
őstag
válasz PainKiller13 #30423 üzenetére
-
Manus01
aktív tag
Lenevo Y570:
Vinyóban 2nap van. Kondíció 70%
52Gyanus szektort vizsgált meg a sentinelAmi kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
JColee
őstag
válasz PainKiller13 #30430 üzenetére
Ezért linkeltem ezt.
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőnek szeretnék Karácsonyra egy Notebookot 15"-öset leginkább 50-60.000.- körül!
Rengeteget nézegettünk az elmúlt hónapokban és legszívesebben
HP-t vagy DELL-t vennék (munkatapasztalat), de ennyiért HP-ból csak a régebbi üzleti kategóriások vannak amik nem tetszetősek külsőre, DELL-ből meg ugye a régebbi D600 körüli szériák és ezek sem jönnek be.
ASUS, MSI, FUJI jött még szóba, és most 2 típus van amit találtunk jó árban eladót
kérdésem az lenne,
hogy kinek mi a véleménye melyik a jobb, leginkább magára a márkára lennék kíváncsi, minőség, support stbASUS F5SL: Dual Core T3200 Intel® Pentium® Processor T3200 (1M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB
4GB Ram
250GB HDD
1,5h akksi
---------------------------------------------
MSI EX600: Core2Duo T5250 Intel® Core™2 Duo Processor T5250 (2M Cache, 1.50 GHz, 667 MHz FSB)
2GB Ram
160GB HDD
2-2,5h akksiMSI procija gondolom erősebb 2M Cache miatt nem, bár igaz csak 1,5GHz?!
ASUS-ban kecsegtető a 4G ram és a 250HDD, bár +2G Ram az nem pénz (2-3e)
ezért ezt nem is nézem, inkább a vinyó ami ugye most drágább (10-15e) de végtére képekre, pár filmre stb bőven elég lenne neki a 160GB is.Mind2 makulátlan állapotban van!
55-60e körül mozognak.Ki mit gondol melyik a megbízhatóbb, stapabíróbb (hosszútávra kellene) jobb kivitel?!
KösziAki esetleg tud vmi hasonló gépeket Vasárnapig az PÜ!
[ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
Én is , ezzel is kezdtem 3év-et meg gondolom a Garira értetted, de ha tudsz ilyen gépet újonan vagy garisan ennyiért (60k) akkor linkeld csak és szólj
Értelem szerűen ilyenkor az ember abból épít amilye van...
50-ről indultunk most 60ig elmegyek még de valahol kell azt a határKöszi
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
apuc
őstag
válasz Kartács #30438 üzenetére
Lehet hogy csak az én kifacsart lelkem miatt, de én ha van kb.ennyim rá, inkább veszek újat- részletre.
Ha valami miatt- nincs 3 hónapnál régebbi melóhely, vagy egész egyszerűen nem akarnék hitelre, de amíg van 0%-os THM vagy kedvező részlet, miért ne?- akkor is csak ismerősét venném meg, de én nagyon bizalmatlan vagyok.
Illetve úgy megvenném idegentől, ha élő garancia van még rá, minimum 1 hónapig.
De ez én vagyok.. -
Kartács
aktív tag
Köszi srácok!
Ez tényleg nem rossz pont egy ilyen van itt az asztalom buherálásra nagyon szép kis gép régebben is volt már pár db a kezem között billentyű cserére
Lehet hogy várunk még egy picit és gyűjtünk,
vagy szétnézek a részlet téren köszi a tippet!Üdv
-
apuc
őstag
válasz Kartács #30444 üzenetére
A részlethez:
Az E-digitben is van most 0%-os 0ft befizetéssel,ha jól tudom Cetelemes.
Részlet pl:ha a noti 114900 ft lenne, akkor 11 490 Ft x 10 hó, THM: 0%, önerő: 0 Ft.Ha banki utalással megy majd a törlesztésed, elég az utolsó bankszámlakivonat- ha egyértelműen a te munkabéred van rajta"munkabér vagy bér" megjegyzéssel, és a lakcímkártyádon szereplő címre megy.
A biztonság kedvéért ha megvan az utolsó 2db bankszámla-kivonat+ 1 közüzemi számla az adott címre+ a befizetett csekk, baj nem lehet belőle, bár ilyet csak a kukacoskodó hiteles emberke kér.
Ezen kívül adókártya, szem.igaz+lakcímkártya- és 30 perc az elbíráslási idő.
Legalábbis nekem ez volt a Samsungnál az eljárás- elég volt az utolsó kivonat+ a személyi okmányok.Igaz, nekem már volt letörlesztett hasonló hitelem előtte..
[link]Szóval én inkább itt vennék így egy újat- bár nem a legújabb típusok ezek itt a szórólapon, de állítólag a többi ottanira is lehet így vásárolni.
-
senior tag
Sziasztok! Nem értek a notebookokhoz, az asztali gépemen is csak az alapfunkciókhoz értek. De szeretnék egy elfogadható árban és értékben azonos olcsóbb notit. Nem volna főcélpont a legújabb játékok futtatása, nem mondom hogy nem játszanék rajta de nem fontos egy hiperszuper grafikus kártya,de azért döcögjenek rajta a játékok( nem kell fullon futniuk). Különleges kívánságom nincsen.
Az alábbi kritériumaim vannak:
Képátmérő : 15,6"
Árhatár : 110.000 -140.000 forint
Felhasználási kör: Internetezés, filmezés. Néha játék,de elsősorban szörfözés az interneten.
Súly: nem szempont
Tárhely : minimum 200 gb, maximum 500 giga (van külső 1terrás WD hdd-m)
Op rendszer: Nincs szükségem, elég a freedos
Garancia : 1 év minimum, de ha 2 év az se gond.
Szín : Leginkább fekete érdekelneACER KIZÁRVA!
Ajánlatokat várok.
Tudom,hogy jártam itt régebben de most összejött ténylegesen a pénz ( megvan készpénzben) és dilemmába vagyok.Szeretnék egy megbízható gépet ami nem hullik szét pár hónapon belül , és 1-2 év múlva is használható lesz.
Előre is köszönöm,hogy segítetek.
Baráti üdvözlettel pn199
ui : Magyar billentyűzet kiosztás fontos, használt gép is szóba jöhet de kizárólag garanciális.
[ Szerkesztve ]
-
c-parts-2010
csendes tag
Sziasztok! Erről mi a vélemény? Elég brutál cuccnak tűnik és az ára se rossz, de javítsatok ki, ha tévednék.
http://hardverapro.hu/apro/uj_eredeti_samsung_akkumulatorok_tobb_tipushoz/friss.html
-
endruboy1
senior tag
válasz c-parts-2010 #30449 üzenetére
180-at éppen megér, de az Y570 odaveri VGA-ban és processzorban is alig egy tízessel drágábban.
ui.: ráadásul MI, HOGY HOL nézed? Rádium? Te aztán bátor vagy![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest