- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor06
csendes tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy ASUS Geforce GTX 760 2GB VGA alá vásárolható egy 2560X1440
pixel felbontású 27" monitor? Főként Net és FPS játék a felhasználás célja.Köszönöm a segítőkész válaszokat.
-
Gábor06
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlása előtt állok, vagyis már nagyon kellene.
A gépet már megvásároltam.ASUS Z87-A, Intel Core i5-4690, ASUS Geforce GTX760-DC2T-2GD5-SSU stb
Netezésre, szövegszerkesztésre, és főként FPS játékokhoz kellene. Keret max 150.000Ft
Először 27" monitorokat nézegettem, de itt is írtátok a fórumon, hogy FHD esetében már nem ajánlott a 27" és személyes véleményem is ez, így elvetettem a 27" FHD monitorokat.
Kérdésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani magasabb felbontású monitorokat. pl 2560x1440
Vagy esetleg gondolkodtam 24"-ban de ennél nagyobbat monitort szeretnék. 2db 24" monitor szerintetek hülyeség lenne? Elbírná a VGA a több monitoros rendszert?
Ne haragudjatok, hogy vannak olyan kérdések a hozzászólásomban ami nem ide tartozik, de ahova irányítottak egy pár napja 760-as VGA fóruma az egy kicsit leállt. Fontos lenne a segítségetek, mert nem vagyok biztos a dolgomba.
Köszönöm.
-
Gábor06
csendes tag
válasz Montesantos #55260 üzenetére
Köszönöm.
Nem gondoltam volna, hogy így kifog a 2560x1440-es felbontás a VGA-kon. akkor egy 4K-s monitort játékkal meg sem hajtanak a mai kártyák?
Akkor marad a 24" FHD. Az Én szerény kártyám 2db 24" monitorral sem birkózik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG 27MR400 Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest