- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Kineztem a kovetkezo monitort: LG 29UB65
Grafikai tervezeshez, video vagashoz es weblap szerkeszteshez hasznalnam. Idonkent egy kis jatekra is de inkabb munka.
Mi a kedves szakerto forumtarsak velemenye rola?Koszonom!
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz old_artist #57723 üzenetére
Ezek szerint ajanlott ha jol ertettem
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Új monitor vásárlását tervezem a napokban.
Kritériumok:
- IPS panel
- minimum 27" méret
- Felhasználás: Gafikai tervezés és játék
- Összeghatár: kb. 75 000 FtA következő monitorok között vacillálok:
- LG 27MP65HQ-P
- Asus VX29HMelyik a jobb választás?
Ha esetleg valakinek van ebben az árkategóriában jobb tippje akkor ossza meg velem légyszi!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Grafikai munkára szeretnék monitort vásárolni 25-27" méretben. A felső összeghatár kb. 100e Ft.
Felbontásban minimum 2560 x 1440 -es legyen, IPS panellal és állítható magassággal.A segítségeteket/ iránymutatásotokat előre is köszönöm!
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Nemrég összeraktam egy jó középkategóriás gaming PC-t (AMD CPU és GPU) ami FullHD-ban kényelmesen (~50-60 FPS) futtatja az összes játékot magas beállítások mellett.
Ehhez a hobbi gamer tevékenységhez kellene nekem egy Full HD monitor 24”-os méretben.
Nem vagyok nagy multi játékos szóval nem életbevágó a sok Hz de azért gondolom 75Hz az már a minimum manapság.
Költségkeretben sem szeretnék elszálno de olyan 55-60e Ft-ot szívesen rászánok.
Melyik modell lenne számomra megfelelő?Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
viktorhmv
senior tag
válasz magellaner #115149 üzenetére
Hogy micsoda? RX580 150e Ft??? En a ket unnep kozott vettem 70e Ft-ert egy uj es garis RX580-at. Lemaradtam valamirol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- LG 27MR400 Monitor
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest