- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz old_artist #5464 üzenetére
A Samu-tól melyik modellek ajánlottak most a olcsó (35-40-42K) 21-22"-es közül?
Magamnak is néznem kell egyet, az is samu lenne, 23-24", 50K környékén. A 2333SW-vel meg vagyok elégedve, ha ennyit tud, az már jó. -
[CS]Blade2
addikt
válasz old_artist #5513 üzenetére
A 2333SW-m van ennél a gépnél, ez egy másik géphez lenne, ahhoz is valami hasonló kéne. Ha jól tudom, csak a samu és az lg ad 3napos pixelgari-t, a monitort meg a géppel együtt rendelném az iponból, mert egybe kéne a számla.
A másik monitort havernak keresem, mert lepukkant a jelenlegi acer-je, és most jön át rendelni egyet innen. Neki az olcsóbb Samuk közül kéne valamelyik. Tudsz típusokat, ami jó vétel, vagy éppen ami rossz? Vagy hasonló panel van van ezekben, és csak azt nézzem, hogy legyen DVI? -
[CS]Blade2
addikt
válasz old_artist #5513 üzenetére
És hogy működik a gari, illetve a pixelgari, ha rendelek egyet vidékre?
"Garanciáztatás menete: Telefonos bejelentés után helyszíni kiszállással."
Egész MO-n, ingyen viszik-hozzák -
[CS]Blade2
addikt
válasz old_artist #5724 üzenetére
A Samu-ról nem tudni, hogy lesz-e, és ha igen mikor, hasonló IPS paneles 50K-s monitorja
Mondjuk a héten rendelek, így kapkodniuk kéne.
A bolt adott (ipon), így a Dell-hez nincs pixelgari, az LG-hez van, és csak 50K, de szarul rakták össze gagyi műanyagból. A Samu meg TN paneles. A Dell-ról meg olvastam, hogy írtad, hogy a 10-ből 3-4 pixelhibás, így onnan zsákbamacska lenne dellt rendelni, pedig nekem a fő szempont, hogy ne legyen pixelhiba, fontosabb a kép és az anyag minőségnél is. -
[CS]Blade2
addikt
Tegnap este még 49K volt, ma 58K. Jól járt aki tegnap rendelt, ők még 49K-ért kapják elvileg.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz old_artist #5836 üzenetére
Kiszállításos rendelés eseten az utolsó mondat, az pontosan hogy néz ki? Valamint az is érdekelne, ha nem pixelhiba van, hanem mondjuk lepukkan a monitor, akkor hogy néz ki egy dell monitor garijának a menete?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz dannyl #63328 üzenetére
DELL SE2416H
Ugyanez a problémám van nekem is, mind neked. A TN-es samu egyszerre volt bekötve, és a filmben a csávón szőrme kabát van, és áthúzom a IPS-re, és egyszerűen a kabátja helyett full 100% fekete az egészAz IPS-en alíg lehet állítani valamit, csak fényerő, kontraszt, RGB, aztán csókolom. Windowsba kellene beállítani a gammát? Az a bajom, hogy nem ehhez a géphez lesz, azon meg intel integrált van.
Egyébként a TN-hez képest a piros narancssárga, a narancs meg citrom A fehér a TN-en sárgás, a IPS-en hófehér. A fekete elsőre nagyon rossz volt, de azon szerintem sikerült IPS-hez képest pazarra megcsinálni. Annyi nem foltos ez a Dell, mint amilyen lehetne az IPS miatt. A betűk pazarok.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
bekapcsolás, aztán fekete, piros, fehér, majd a windows 10 kalibrálóval rámenve az IPS-re az eredmény és a fekete.Persze itt sem a TN sem az IPS nincs kalibrálva, én a franc se tudja, hogy melyik a helyes szín. Azért hajlok arra, hogy a TN-é, mert a paint pirosnak mondja azt amivel leöntöttem, és az a IPS-en narancsárga.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest