- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz andrisms #29647 üzenetére
Egyértelműen a harmadik - IPS paneles - versenyző... Mindhárom említett célterületen eléggé érzékenyen érintenének a TN panel hátrányai/hiányosságai...
A HDMI kimenetre: Ha esetleg mégis "csak" DVI bemenet lenne a leendő monitorodon (mert mondjuk Dell U2312HM-et veszel ), akkor ezt a problémát egy 1-2 ezer forintos HDMI»DVI kábellel könnyedén orvosolhatod...
(#29642) looser: Azt még kihagytam, hogy a kalibráció természetesen kötelező... Bár ez gondolom nem is volt kérdés...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz andrisms #29649 üzenetére
Az első hozzászólás elolvasása erősen ajánlott (mint ahogy a topic címében is szerepel)...
Mondom én, még a végén 2312-est veszel...
Vagy mégsem...Dell S2340L 50 ezer alatt? Ezzel annyi probléma lenne (már ha ez Neked probléma), hogy erősen tükröződő a képernyő felülete...
Vagy van még egy olyan opció, hogy beáldozol 1,5"-et, és rástartolsz egy U2212HM-re, vagy S2240L-re...
(#29651) Isual:
[ Szerkesztve ]
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz andrisms #32129 üzenetére
Valamit nem jól csináltál a telepítésnél, de egyébként ha jól ment volna, akkor sem működne... Dobna egy "no signal"-t és állíthatnád vissza... Intel HD Graphics-szel nem fog menni semmilyen alternatív freki...
Volt pár levélváltásom ezügyben magával az Intellel is, de nem igazán mutatnak hajlandóságot arra, hogy megoldják a dolgot... No comment...
(#32127) Silvestris: Első körben szerintem nézd meg a Dell U2713H-t és HM-et, attól függően, hogy kell-e WCG, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz andrisms #32693 üzenetére
Ejjjj, de szexi ez a monitorhátsó... Ez a design/forma azért nagyon ott van, főleg a sok csilli-villi, ultragagyi csillogós, ropógós szar mellett... Perdig nem is egy felsőkategóriás kijelzőről beszélünk...
Nos, lemértem Neked gyorsan:
(nem tizedmilliméter pontos adatok)A = ~50 mm
B = ~100 mm
C = ~1 mm(#32692) A_ScHuLcZ: Na most már azért jobban képben vagyunk...
Nagyon jók lesztek egyelőre két IPS224-gyel is...
Aztán - ahogy írod - később, ha már van keret és igény is, akkor beújíthatsz valami mégkomolyabbat...Sok szerencsét a monitorvásárlás(ok)hoz!
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz andrisms #43200 üzenetére
Úgy nézem, de azért valakit kérdezz meg, hogy biztos tudja-e a laptopod a két monitort. Mert az meg gyanús, hogy akkor miért így helyezték el a csatlakozókat.
Szemfáradásra nem tudok jobbat kitalálni, mint a pixelméret különbség, de nem biztos, hogy attól van. Nem olyan nagy a difi a két monitor pixelmérete között, úgyhogy valószínű, hogy nem. Hogy mitől, azt nem tudom. Ha ez zavar nagyon és a cicergés, akkor vidd vissza. Ha nem és tetszik a képe, akkor meg ne. Hogy ki, hol, mennyiért tudna szétszedni, javítani egy ilyen monitort, azt meg én nem tudom.
szerk.: "Olvastam hogy a NEC nem rossz márka..." - Az egyik legjobb, EiZO színvonalú. (Persze a jó minőségű, profi IPS monitorai. Ez annakidején az volt.)
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Rasiel
senior tag
válasz andrisms #43198 üzenetére
A zörgő, de inkább ciripelő hangra azt tudom írni, hogy szerintem ez alapból ilyen. A nagyobbik NEC-nél nálam is lehet hallani, van, amikor erőteljesebben jön a hang a táp felől, de nem vészes a dolog. Régebben olvastam külföldi véleményeket, fórumokat, illetve tulajokat megkérdeztem erről (is). Ők azt írták, hogy náluk is van ez az érdekes jelenség. Most, hogy írom ezt a hsz-t pl. nem hallom ezt a ciripelést.
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz andrisms #87850 üzenetére
1.
Dell P2417H
vagy az általad is említett P2717H
2.
Dell U2715H vagy U2717D vagy Benq PD2700Q
4K-ban én 32"-t néznék, de az már nem ez az árkategória IPS-ben. VA panelben AOC U3277PWQU."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest