- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
nemtom milyen hűtést akarsz bele ha levegőt akkor a mastige-a az hűvösebb lesz, viszont sztem a rácsok miatt zajosabb, az Ares-t nem ismerem de a képek láttán talán kevésbé lenne zajos, nekem Poin of view maximumom van az hasonszörű a mastige-el erre alapozom. arról tudok képet küldeni ha kell
-
-
Sdi
addikt
Az Ares egy kicsit hosszabb, viszont a Messtige hűtési kialakítása / 4 db. 12-es venti hely / talán erősebb egy kicsit. Ha egy helyen láttad őket, akkor nézd meg mindkettőt személyesen és úgy dönts.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
waverider
senior tag
kivonták a forgalomból, szóval a nagyker ill. a disztributor már nem hozza be valszeg.
esetleg itt kérdezz rá: [link]
ők árusították régebben...Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
hát macerás nyomozómunkával esetleg kinyomozhatod:
[link]
lehet hogy 30 boltot kell noszogatnod velel, de csak lesz valahol...hm?Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Traxx
őstag
Hali!
Én is néztem őket, és nem is tűnnek rossznak. Itthon a HOC webshopban lehet kapni őket, emlékeim szerint a Luna 15, a Shark 20K környékén, plusz posta. Emellett van még Simba Zen, de hogy az milyen, arról nem tudok, mert a google sem volt ez esetben a barátom... A webshopban viszont nincsenek még fent, csak a HardwareOC-n volt cikk, hogy forgalmazzák. Erre írtam nekik (mivel áprilisi volt talán a cikk), hogy akkor tényleg árulják-é...és valóban van
Külföldi fórumok egyébiránt tényleg dícsérték. Szerintem nem néz ki rosszul - a hűtése hogy mennyire hatákony, az meg csak a gyakorlatban derülne ki.
Szerk.: Ha még esetleg ezzel nem találkoztál, akkor magyarul: [link]
[Szerkesztve]"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Köszi, néztem azt is Boltban konkrétan Trinity-t, az volt még nekem elérhető árban (tehát 20 rudó alatt). Képen jobban néz ki, élőben elég keskeny. Tehát jó, jó, de....inkább a Sigma
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bnss
veterán
Értem, én meg úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem izgat a plexi. Ahogy elnéztemnéhány iyln plexis házat, egytől egyig ajtaja volt. Engem annyira nem zavar egy ajtó, de most nem én keresek házat. Esetleg még nézd végig ezeket, a megnéztem egy párat, de én nem láttam olyat, ami megfelelne neked.
gbors: nicns mit, felül van rajta a venti? Ez nézőpont kérdése, berakhatod úgyis, de szvsz nem úgy ajánlott.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ThuG4LifE
senior tag
Sajnos ezt én se látom, ill. nem tudom. Kéne keresni valakit akinek van ilyen háza, vagy írsz egy email-t az ipon.hu-nak, hátha tudnak válaszolni.
[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Dimitryj
aktív tag
Mindenesetre ez faca házikó, de ha odébb is akarod néha rakni akkor nemárt ha eljársz gyúrni mert odébbrakni nem nagyon kell.
De külön + hogy nem idióta módon oldották meg a vinyók szellőztetését, ugyanis a mostani házakban a nagyonokosak belerakják az elfordított vinyó tartót csak a megfelelő szellőztetésről nem gondoskodnak!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest