- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz haxiboy #22292 üzenetére
Amit lejjebb linkeltem, az a Typematrix 2030-asa. Ha nem lesz más, lehet, hogy benevezek egyre, bár a Facebookon volt olyan ügyfelük, aki érdeklődött, hol van a megrendelt cucca, ami annyira nem vet jó fényt rájuk. Az meg pláne, hogy válasz sincs ré...
120$+szállítás (ami nem tudom mennyi)+tréfa, vám, miegyéb...Az egyedi építésen kezdtem először gondolkodni, mert ezek pl a hüvelykujjak lehetőségeit teljesen figyelmen kívül hagyják, míg az építésnél oda is tehet az ember 6-8 "gombot", de pont az ilyen összetett cucconál kellene nagyon valami fémmegmunkáló iparos, meg szakértelem a vezérlőkhöz. Na ezek hiányoznak...
Forrasztani meg nyákot tervezni, maratni tudok ha kell, de a kapcsolókat tartó lemezt nem szívesen faragnám fából, viszont szerszámom meg "szakértelmem" csak ahhoz van, 60-80 egyforma, precízen elhelyezett, 1,5x1,5 centis, fura alakú lyukat belefaragni valami vastagabb fémlemezbe, az én gyakorlatommal inkább kihagynám.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest