- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Nem találtam összehasonlítást (okos tv vs android box) ezért itt kérdezem meg és mert csak okos Tv-m volt eddig.
A kérdésem az, hogy mikor ajánlottabb egy külön álló android TV box vagy a gyári okos TV (pld web os) használni?Nyilván ha a TV nem rendelkezik "okos" funkciókkal, akkor egyértelmű, hogy külön box kell, de szinte már minden TV okos tévé lesz.
Egyáltalán, használ valaki az okos tv mellé Android box-ot? -
K53TA
tag
válasz tcsaba007 #3643 üzenetére
És mit gondolsz, mennyire idő álló egy TV box?
Pld 5év múlva is még megállja a helyét, vagy addigra már az okos TV-k többet, vagy jobban fognak teljesíteni mint a mai TV box-ok?Xiaomi MI Box vásárlásán gondolkozom, de élőben nem volt hozzá szerencsém és nem tudom, hogy gyorsabb, rugalmasabb lenne a Tv-n nettezés, mint a TV gyári beépített felületével.
A gyári rendszerrel a youtube a Netflix és online TV-k gyorsak, ahogy a miracast is, de a böngészés, online film nézés, már a kihívás kategória vele és a notebook képét is csak HDM kábellel tudom összekötni, wifin keresztül már nem.
De potyára sem szeretnék venni egy MI box-ot (vagy más külső eszközt), ha az hosszú távon nem tud többet mint a TV rendszere (webos) -
K53TA
tag
Köszönöm a válaszokat,
Amire a családban kell az:
Youtube és egyéb online filmek nézése (pld Videa oldaláról).
Notebookon és Telefon tárolt képek és videó tartalmak wifin átküldése a tv-re,
Online Tv nézése. (pld Tarr app-on keresztül.)
Netes böngészés,
Nestes videó chat ismerősökkel. (videó konferencia)A családban úgyis felmerült ez a kérdés, hogy mit vegyünk?
1: Középkategóriás Full HD tévé + Xiaomi MI Box + Soundbar, vagy
2: Felsőkategoriás TV ami elvileg szépen szól, jó rajta a böngésző. (és ami TV valószínű többe kerül, mint az 1 pontban említett 3 eszköz egyben ).[ Szerkesztve ]
-
K53TA
tag
A boxok világában még nem igazodtam el, a Xiaomi MI Box mellet olvastam más TV Box-okról is, de szinte mindegyik Box mellet vannak pozitív és vannak negatív hozászolások, így nehéz eldönteni, hogy nekem melyik lenne a legjobb választás.
Gyakorlatban én még egyet sem próbáltam, csak a szöveges és videó tesztek alapján alakult ki bennem egy vélemény.
(Megj: én mindent Wifi-röl használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest