- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
pampika
őstag
Sziasztok,
Olympus ECG-3 markolatom került eladósorba Olympus E-M10 2 géphez: [link]
-
topikk
senior tag
Régüóta nem követtem az árakat, most belebotlottam ebbe (E-M1 ii + 12-40 PRO) és meglepődtem, hogy milyen olcsó (1200 EUR):
https://www.e-infin.com/eu/item/4047/olympus_om-d_e-m1_mark_ii_mk_2_camera_+_12-40mm_f/2.8_pro_lens_kit
-
fil
őstag
-
aginor
veterán
Olympus 12-45 akcióban 390EUR.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Mercutio_
félisten
Jupio termékek ÁFA-mentes áron BF hétvégi (elvileg valós) akció
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pitagi
tag
Hátha.... Szeretnék venni régi olympus 50-200 swd teleobjektívet. Van-e esetleg valaki, aki megválna tőle, mert már nem használja, nagy és nehéz, vett jobbat...?
[ Szerkesztve ]
-
trlala
aktív tag
Elcserélném hibátlan, karcmentes oly 12-40 f2.8 objektívemet hasonlóan hibátlan 12-45 f4-re.
-
jeni
félisten
Szia
Erre kaphatok megerősítést?
Esetleg másutt itthon olcsóbban beszerezhető az adott kábel?
[link] -
Lassú Víz
addikt
Próbálok lemenni alfába, de szerintem én a Média Marktban vettem egy olyan kábelt és működik. Régebben mindig volt a dobozban az egyedi kábelből, csak akkor kellett utánrendelni ha elveszett vagy tönkrement. Ezért sem gondolnám, hogy valami egyedi darab lenne. Nyilván ezekből is különböző minőségű van, a 4k-t az olcsó vacak nem fogja átvinni normálisan.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
boba6
senior tag
Sziasztok, mennyire reális ez így 290e-be?
https://hardverapro.hu/apro/olympus_e-m5_12-40_elite_kit_objektivek_vaku_egybe/friss.html
Hibátlan 12-40-ért, max. 5-6000 expóval, helyben próbálva csak lehet kapni még 170-180e-et, nem?
A váz nekem megér 50e-et, az alatt marad akár Helios 58mm obival ökörködni.
A két obi 2x25e mondjuk még ha nem is a legkapósabbak.
A többi meg 10-20e-ért ajándék.... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez az E-M1 III + 14-40 pro kit most szerintem jó áron van 700-ért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
12-100 f4
Nem olyan régen hatalmas marketing kampánnyal voltak 100 évesek. Arról nem szólt a fáma, hogy nem lesznek 101 évesek. Ennek megint készletkisöprés jellege van. És még mindig nem tudott meggyőzni az OM System arról, hogy marad gyártó a rendszer mögött. Részemről fejlesztési stop van.
-
kenguru99
senior tag
Egy alig használt, gyakorlatilag új állapotú, még pár hónapig garis Olympus 12-40 objektív mennyi ér reálisan a használtpiacon?
-
lugosi
MODERÁTOR
Úgy látom, hogy az Olympus 17/1.8 akciós a mediamarktban, és pénzvisszatérítés is van rá. [link]
-
Grillo
őstag
Urak, Lumix 58mm-es első sapkát 14-140-es obira vajh hol kapok?
-
asdf_
veterán
-
Lassú Víz
addikt
Sok akciós Oly cucc van. Hátha valakinek érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, nem látok sehol hirdetve, nem ismerem az árakat, megér egy újszerű Lumix G6 postával 94 €-t, hozzá a 14-42 (mk II, de műanyag bajonettes postával 60€ -t? Megér a fém bajonett 30 €-al többet?
370-el számolva 57.000 Ft a kitKöszi
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
Tudtok itt a fórumon kamera beárazós topikot?
Vagy esetleg tud valaki segíteni, mennyit érhet most egy ilyen kit?
------------------------------------------------------------------------------
• OMD e-m1 20+ ezer exp,
• Olympus ZUIKO DIGITAL ED 12-60mm f/2.8-4 SWD
• AF Adapter
• HLD-7 portrémarkolat
• FL-36 vaku
-------------------------------------------------------------------------------
Köszi![ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
lugosi
MODERÁTOR
Kiárusításban most 130 az Olympus 17/1.8 [link]
-
Lassú Víz
addikt
Akad ott más is. 17 f1.2, 45 f1.2 400 ezerért. Persze még mindig rohadt drága, de mégse 560.
A 12-100 is 430. Nagy, meg nehéz, de lényegében csak a 60-as makró vagy a Sigma 56 f1.4 portré objektív miatt kerül le a vázról.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
Speeedfire
félisten
Eladó pl5 + pana 20 1.7 kombó pár aprósággal 100e.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest