- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zolee11
senior tag
válasz Jamby18 #9638 üzenetére
Itt egy ötlet:
Elmész és nyitsz egy Kamathozó bankszámlát az AXA-nál. 500e Ft feletti egyenleg esetén lekötés nélkül! 5,25% a kamat most, 300e Ft alatt 3,25 asszem. Ez nem akciós kamat, olvasd el a részleteket! Én is K&H-ból mentem át.
Igaz itt van számlanyitási díj, és ha szükséged van rá e-bank is, de havidíj nincs! Szerintem érdemes átgondolni.
A mostani biztos tartalék számlánál is többet fizet, lekötés nélkül.
Amit tudni kell, hogy ez a bank nem foglalkozik kp-el. De más bank automatáiból lehet felvenni pénzt ha nagyon kell, és nem vészes a költsége sem.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
tkazmer
addikt
válasz Jamby18 #9638 üzenetére
ha jól látom, kb. 1millió forintról van szó, én annak számolnék utána, hogy kb. mennyi tranzakciós költsége lenne 3 havonta mindig az akciós lekötések után szaladva új bankba vinni a pénzt. (nem csak az átutalás díjára gondolok, hanem arra is, hogy neked mennyi időd és energiád van bankokba szaladgálni, milyen közel vannak hozzád, stb.)
amúgy asszem az fhb-nál vagy az mkb-nál láttam most 8%-os lekötést, illetve az fhb-nál van egy infláció +3,25%-os kötvény, ami ugyan nem bankbetét és kevesebb is, mint 8% (7,25 körül lehet most), de szerintem hosszabb távon, pláne bankok közötti rohangálás nélkül, ez adja a legbiztosabb reálhozamot.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz Jamby18 #9643 üzenetére
az mkb-s ajánlatnál szerintem van azért jobb cucc, akár az fhb-s kötvény amit mondtam, de lényegében bármely lekötött betét többet hoz.
miért ragaszkodsz az ilyen megtakarítási számlákhoz?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Jamby18 #9650 üzenetére
Ha azért nem lesz munkabéred mert fiatal vagy/tanulsz még, akkor nyugodtan menj az MKB-hoz, és csináltass számlát is.
-Ebben a csomagban minden ingyen van, bankkártya, számlavezetés, kp. felvét, sms értesítés stb. (tanulói jogviszony kell hozzá)
-Van még egy Karrier csomagjuk is, ami 95FT/hó és 28 éves korig igénybe veheted.
Jelenleg bankbetét vonalon nem érdemes 12hónapos lekötéssel indítanod náluk, hanem inkább 3 hónapossal, ezután ellentétben a többi bankkal az újrakötött betétedre picit magasabb kamatot fognak adni. (hűség betét)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs