- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz kovaccss #59985 üzenetére
Olvasom pár napja a free szórakoztató műsort.
Nem ismerlek, nem tisztem megítélni senkit az írásai alapján.
De.
Ha szükségem van valamire - mivel én is tudok szenvedni 1-1 vásárlással - első a net, szakmai fórumok, üzletek.
Vannak kollégáim, akik képtelenek bármit is megtalálni a neten, "nem tudják hogyan kell".
Sebaj, én meg azt nem tudom, amit ők.Értem mit kérdezel, de ez kb olyan, hogy egy jó fogpiszkálót szeretnél, amit sokáig lehet rágni.
Az emberek 97%-a nem rág fogpiszkálót és pont tesz rá, melyik rágható jól. Piszka - kuka. EnnyiMivel az olcsó gépek többnyire xarok, 12 egy tucat, nem is foglalkozik velük senki, még külföldön sem.
Sajnos olyan világban élünk, ahol első a külső, a belső már senkit nem érdekel.
Így van ez a műszaki cikkekkel is. egyen belső, divatos kölső. Gömbölyű, szögletes, lapos, piros, kék, sárga, kuka, kuka.Ha jól emlékszem, Sony W810-et írtál. Íme: W810
W810 fehéregyensúly: W810
Kompakt fényképezők meg itt 13e forinttól, minőségét ne vitassuk meg
kompakt gépek[ Szerkesztve ]
-
nrc
tag
válasz kovaccss #59985 üzenetére
Maradnék a fényképezőgépeknél, ebben az árkategóriában azokból talán jobbat kapsz erre a célra. A kis szenzoros belépő kompaktok amúgy sok célra nem használhatóak jól, de tárgyfotót pont elég jót lehet készíteni velük.
Ha mégis vennél egy gépet, akkor szerintem kb. csak az lehetne a probléma vele, hogy a benne elérhető beltéri fehéregyensúly beállítást nem találod megfelelőnek. Ezt pedig utófeldolgozással lehet korrigálni, úgy hogy nem kerül semmibe, még időbe is alig, tényleg egy-két kattintás.
Ha ezt a kockázatot nem akarod felvállalni és próbára sincs lehetőség a környékeden (gondolom nem budapesti vagy), akkor tényleg nem tudom mi lehetne a megoldás (esetleg még az ha találsz olyan eladó gépet, amiről kiderül, hogy tud manuális fehéregyensúly beállítást).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest