- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz scarabaeus #36370 üzenetére
HAli!
Jó rendbe, értem én, hogy telibe nem vakuzunk, de ha leveszi a teljesítményét a beépített vakunak(és netalántán elé tesz egy PZS-t), akkor már eléggé gyenge szórt fényt kap, a plafonra fellőt slave vaku meg adja a fő megvilágítást.Az igazi az lenne, ha a vaku mechanikáját olyanra csinálták volna, hogy tovább lehetne billenteni a plafon irányába.
De én azt mondom, hogy gyenge fénynél ha kell a záridő, ne legyünk restek felkapcsolni a világítást.Nekem pl a 22nm-es nagyszobába 3*11w energiatakarékos, meg egy a plafonra irányított 150w-os halogén, meg egy 11w-os energiatakarékos gömb éjjelilámpa van(+a hall rész 18w-os energiatakarékosa), én olyan fényt tudok csiholni, hogy ihaj.
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
tpeter77
addikt
válasz scarabaeus #36370 üzenetére
szia, köszönöm szépen, pont ilyen számszerűsített válaszra vártam!
100ezer alatt keresek: jó videó és képminőségű valamint f2.0 vagy azalatti fényerős gépet.
Megnéztem a pixinfó alapján a gépeket, úgy tűnik a Canon S95 és S100 gépek jönnek szóba.
Egyetértesz, vagy van még más alternatíva is?Most hogy beállítottam az SX230-ast már jobb a helyzet, nem dolgozik extra hosszú záridővel, jobb fényképeket készít mint eddig, de az oldalfény nagyon kibabrál a szenzorral.
Az említett két gép szerinted oldalfény esetén jobb lesz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest