Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Tegnap sokat szenvedtem ezzel a nyomorult Kasperskyval. Telepítem az Anti-Vírust, mondom az Online Armor is is Kasperskyt használ, csak nem fog összeakadni ezzel a tűzfallal, úgyhogy telepítettem a free változatot. Erre mi történik? Összeakadt! Még eltávolítani sem sikerült, mert rögtön csontra fagyasztotta a rendszert, csak az Acronis True Image féle rendszer visszaállítás segített. Szerencse hogy volt biztonsági mentésem, mert ha nincs telepíthettem volna újra a windowst.
    De csak motoszkált bennem a kisördög, jó lenne Kaspersky motort használni, jött az ötlet Zonealarm Security Suite! Telepítettem, majd telepítettem a Symantec Endpoint Protectiont, de kiírta a ZSS hogy letiltotta a saját antivírusát, mert konfliktusba került a Symantec antivirussal. Jó. Uninstall a SEP-nek, de hogy ne maradjak dupla vírusirtó motor nélkül feltettem az Avira Premiumot, ezzel nem akadt, flottul együttműködnek ezek a biztonsági megoldások. De nem értem, a Zoneralarm pont a SEP-el akadt!!?? Azzal az alkalmazással amelynek termékleírásában szerepel az hogy együttműködik külső gyártó Vírusirtóival, tűzfalaival? És pont az Avirával nem akad? Amlynek termékleírásában nem szerepel ugyanez? Nem értem. Na mindegy. Az a lényeg, hogy az Avira+Zonelarm együttmődik és abszolút nem terhelik a rendszert.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák