Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A gsmarena ezt tudja róla. Az a 12 nm-es chip nem a legfrissebb, de az a relatív kis felbontású kijelző és az 5200 mAh akku akár 2 napos használatot is összehozhat.
Kiváncsian várom a tesztet....itt kérem mindenki!
-
janeszgol
félisten
Én az X6 tesztjéhez azt írtam, hogy ajánlom megvételre. Jó kijelző, jó kamera. A kamera képeire jó ránézni. A részletesség is jó 12.5 mpx-en, 50-en már haloványabb. De ez a háromszor-négyszer drágább telóknál is így van. Aki megveszi, nem fog csalódni. A mobil normális minőségű kijelzőjén jó élménnyel meg tudja nézni a normális minőségű kameraképeket.
Egy kis érdekesség az utódhoz: [link][ Szerkesztve ]
-
Büntetés egy ilyen szerintem...
Ennek jövőállósága nincs, a hardver gyenge, még ha "feltételesen" jó a kamera is, az egészet agyonvágták egy lassú valamivel.
A nem fog csalódni részre meg , de sajnos fog, amikor már 1 év múlva a hardver használhatatlan lesz.
Idézek a Honor X6 tesztjéből
Mit lehet elmondani a sokéves alapokon nyugvó MediaTek Helio G25 chipről, amit eddig nem tudtunk? Semmi újat: a négy 2 GHz-es és négy 1,5 GHz-es Cortex-A53 processzormag épp csak megugorja azokat a hardveres alapelvárásokat, amit sok filléres, négymagos rivális nem. A ráérős képernyő feloldás vagy a billentyűzet lomha előugrása, a gyakran dadogó működés és a lusta alkalmazáskezelés egyértelmű anyagi korlát, mégis az elviselhetőség jó oldalán van. A 3D-s játékok a harmatgyenge PowerVR GE8320 GPU-val kiestek, de 2D-s címekkel kikapcsolódhatunk.
Oké, ez a G35-tel valamennyit javult...
A kijelző felbontása karcsú, de legalább a hardverhez lőtték be.
Én tudom, hogy ez masszív crashpoint tud lenni köztünk, hogy Te felemeled az ilyen termékeket, én pedig picit a realitásba húzva azért a negatív dolgokat is felhozom, de én ezt jó szívvel nem ajánlanám ismerősnek.
A használhatóság határa minimum egy G85-G99 vagy 680 - 4 Gen1 - vagy legyen egy UniSoC T618 mondjuk. ( és nem sokkal marad le) De utóbbi még mindig 2x erősebb, mint amit tuti vételnek mondasz.
EGy előnyt tudok mondani, nem drága a Honor, de nem kiemelt vétel... 60 ezerért ez sok.
Inkább úgy mondom, többet várna el az ember, vagy ilyenformán ne gyártsák.
Tessék 65 ezer forint, Realme Narzo 50 5G
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
janeszgol
félisten
A minimum SoC-ban egyezik a véleményünk. Egyszer-kétszer én is leírtam idén vagy tavaly, hogy az SD680/HelioG80 a minimum. Nincs vita közöttünk.
A kamerája meglepően használható és a kijelzője is jobb minőségű a maga kategóriájában. De most válaszolok a másik fórumozónak, de azt neked is írom, és most picit megcáfolom magam. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest