- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Nah a helyzet a következő.
Van egy PC-m egy Sony Ericsson P910i-m. Adott az e-mail fiókom. Szeretnék egy olyat (ilyet különben kínál a T-email), hogy időnként szinkronizálom egy szerverrel a telefonom naptárát, címjegyzékét, feladatlistáját, és ugyan ezt megtudom tenni a PC-mel is, vagyis tudom az outlook naptárát, címjegyzékét szinkronizálni a szerverrel. Így minden mindenhol megvan. Az újjabb telefonok tudják ezt a távoliszinkronizálót. Általában mindegyiknek megy a naptár és a címjegyzék valamelyik még tudja a feladatokat is, és van olyan ami az e-mailt is így szinkronizálja.
Van valakinek valamilyen ötlete erre? -
Soockit
aktív tag
Senki?
-
ragazzo
őstag
Én sem tudok többet segíteni, pedig valahol olvastam róla. Próbáld meg az andrei.hu oldalt,mert itt elég sok okosság van telefonokhoz. Esetleg írhatsz neki egy mailt, ő biztosan megtudja válaszolni. Esetleg telefonguru.hu vagy gsmport.hu
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
H.András
csendes tag
Sziasztok!
volna egy olyan kérdésem hogy hogyan oldható meg a Win8 naptár szinkronizálása egy androidos telefon naptárával?
/htc desire c/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest