-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #262232 üzenetére
Indulásnál kva sokat tud késni és bizonytalan tud lenni (pl. Polo 1.0 csí DSG). Hidegen simán leállítja, szükségtelen szituációban szintén.
-
Arcképgyáros
C jogsin azé haraptak ha pirosnál vagy vonatnál nem állítottuk le a kaminyont.
Bár az manuál start/stop volt.
[ Szerkesztve ]
-
Villa7
tag
Rövidíti az akksi, az önindító, és a generátor életét is.
Nem beszélve adott esetben a turbóról, erősebb menet után hirtelen meg kell állni és nem kap elég olajozást miközben tűzforró. -
dnelb
veterán
nyírja az autót
-
kisza25
félisten
Az a baj a start stoppal, hogy elindulok otthonról, első kereszteződés 200 méter és -2 fokban leállítja a jéghideg motort, de olyan is volt, hogy lassan gurultam elsőbbségadás táblánál, pillanatra meg kellett állnom, és már mentem is volna, csak pont abban a pillanatban leállította a motort, nyáron klíma nem megy addig és még sorolhatnám
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
macilaci78
nagyúr
Én szégyenlem magam, ha a cél előtt leáll az autó. Ez start/stop nélkül ugye vagy lefulladást jelent, vagy műszaki oka van, nincs alapjárat. Volt már olyanra is példa sajnos, hogy álltában el kellett rúgnom, hogy elkerülhessek egy csattanást.
BigBlackDog: tehát akkor csak néhány típusban tervezett avultatás a start/stop rendszer? Máris megnyugodtam.
kisza25: elindulok otthonról: teremgarázs beállóból tolatok 5 métert, előre megyek 5 métert, tolatok 20 métert (vagy 5 métert, beszáll az asszony, még 15 métert), elindulok előre. Ha szerencsém van, időben nyílik a garázsajtó és nem kell 25 méter után megállnom. Felmegyek a rámpán és megállok, amíg nyílik a kapu. Kiállok a bejáróra, rendszerint a forgalom miatt meg kell állnom. 60 méter múlva lámpás kereszteződés, de 15 méternél van egy nem biztosított kereszteződés. Óóó, igen, mint egy falat kenyér, annyira kell a start/stop!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...