- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faqultació
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem. Azt hallottam hogy ami most megtörtént az FTX-el, az megtörténhet a NEXOval is (mármint a tőzsdével de persze akkor a coinnal is) és a Tether is veszélyeztetett ilyen szempontból és mind a háromból menekülni érdemes.
Mi erről a véleményetek?
Továbbá az a problémám hogy mivel én érdekelt vagyok mindegyikben lehetőség szerint költségmentesen menekülnék.
El is kezdtem kiutalni pénzeket és a nexo tőzsdéről havi öt alkalommal ingyen lehet utalni.
Viszont nem egyértelmű hogy csak az számít bele ebbe az ötbe amikor egy bizonyos költséget lenulláznak (fotó az áthúzott költségről) vagy az is amikor eleve free fee van (szintén fotó) a bep20 miatt.
Továbbá az is érdekelne hogy lehetséges e Nexoról Binancére Lunát (az újat) átküldeni mert nekem nem sikerült. Vagy ez csak váltogatással lehetséges?
És azt sem értem hogy ez a másik fotó szerinti 4/5 mit jelent. A 4. es 5. ingyenes már csak vagyis kettő, vagy már csak az ötödik van hátra az az egy, vagy még 4 van az 5 ből ami ingyenes?
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dell notebook topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest