Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Ha ez lenne a max keret, akkor se ezt venném. Teclast, n-one vagy hasonló. Az is kínai cucc, szerintem ez a lenovo se lesz időtállóbb, valószínűleg 1-2 év alatt be fog szarni mind.
-
bazsy01
csendes tag
Hasonló kategóriában régóta kerestem opciókat.
Végül egy Doogee T20 mini-t próbáltam ki a FHD kijelző miatt. Ebben nem is csalódtam olvasásra, böngészésre tök jó, de mint várható volt a szoftver néhol bugos és támogatásra sem számítok. A hangszóró is felejtős, csak fülhallgatóval használható.
Köszönöm a tesztet és szívesen látnék több kis tabletet. (pl. a Samsung A9 jobb teljesítményt ígér hasonlóan gyenge kijelzővel.) -
rosieposie
kezdő
e-waste
-
batai15
félisten
Szeresd,csak két teclastot dobtam ki ,egyik sem bírt ki egy évet. Szóval te meg ne alkoss úgy véleményt hogy nem tudod hogy a másiknak van e tapasztalta.
Egyébként egy tapasztalat is tapasztalat,pont.
Jó lenne ha befejeznétek ezt a nagy kínai imádatot meg hogy mindenki kínai hater alaptalanul. -
eFeMeR74
senior tag
Szeretem azok véleményét akik életben nem használtak 1et sem. Vagy esetleg 1 et és úgy formálnak véleményt. Mindenki maga dönti el, de az én véleményem, hogy a Frissítés hiányán kivül ( kb az marad rajtuk amivel kijött) semmibe nem lehet belekötni 1- 2 kínai márkába. Ilyen a Teclast a Tab piacon és Ninkear a Laptopoknál. A többibe bele sem megyek. Mert ahogy az autós újságírok is mondják keményen megérkezett Kína.
-
eFeMeR74
senior tag
Ilyen áron tengernyi kínai jobb Tab van a piacon. Teclast,Alldocube,N-one
Ennek így szerintem semmi értelme. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Draun01
tag
Kb 4 hónapja használok egy ilyet, tudtam mit veszek és mit várhatok cserébe. De iszonyat idegesítő hogy rendszeresen lefagy a rendszer, launcher vagy egyes programok és csak újraindítással lehet orvosolni (legfrissebb rendszer fut rajta).Úgy hogy egyszerre max 2 appot használok rajta és nincs telerakva a appokkal. Senkinek sem tudom ajánlani ezt a gépet ilyen formában. Amúgy egy jó kis tab lehetne, meg tudom erősíteni amit a teszt is ír, jó fogása van, drágább tabletnek érződik minőségre. A hangszórók is tényleg egész jók. Akksival is simán bír 3-4 filmet.
-
janeszgol
félisten
50 ezerért újságolvasósnak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szép házba költözött egy olcsó, korosodó Lenovo táblagép.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
- Apple IPad Pro 2.Gen 12.9 512GB (120HZ) makulátlan állapotban 96%-os akksival
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest