- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, ugyanis december elején szeretnék vásárolni egy 40-40"-os LED tv-t, de nemtudom pontosan hogy most melyek a legjobbak ár érték arányban.
Eddig az LG 42LV3400-at néztem, 135k-ért lehet megvenni, kb ebben az árban van ehhez hasonló vagy jobb tv?
3D nem kell, játszani nem fogok rajta, inkább sport műsorokat szeretnék nézni, és sok SD, analog adást. Ilyen kritériumok mellett jó választás lenne ez a tv? Még néztem ennek az eggyel drágább verzióját az LV4500-at ami egy 10-essel drágább, de van 100Hz.
Mi a véleményetek? -
q2w3
senior tag
Akkor azt mondjátok ez a 100hz ez nem valami kamu szöveg? Amúgy főként kézilabda meccset nézek , és ott még fontosabb a jó megjelenítés. És azt tudjátok hogy az LG tv-k hogy jelenítik meg az SD adásokat?
-
q2w3
senior tag
És szerintetek melyik jobb az LG LV4500-as LED,100Hz, vagy Panasonic 42S30, Plazma(600Hz???) ? A leírás szerint az lg 88w-ot a pana 79W-ot fogyaszt.
Annyit nem tudok, hogy a Panasonicba milyen tuner van? -
q2w3
senior tag
Köszi a válaszokat, szerintem az S30at fogom választani, ráadásul most minden Viera termékre 5év garit adnak, ha megfelelő helyen vásárolok. Így olyan +7k-ért 3év garancia a hülyének is megéri
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
100-130K környékén szeretnék LCD tv-t venni nagyszülőkhöz. Péntekig kéne megvenni ezért olyan boltot kéne találnom ahol raktáron van viszonylag sok tv.
37"-os képméret ami megfelelő, és lehetőleg jó legyen rajta az SD adás.
Pontos típust nem nagyon tudok, minden tippet szívesen fogadok, lassan annak is örülök ha találhatnék egy 37-es tv-t raktáron, mert eddig mint szürke szamár a ködben , sehol sem találok.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest