- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
wjoe
tag
válasz zola.33 #12911 üzenetére
Nekem az LG 37LV5500 TV-re esett a választásom a következő szempontok alapján:
A 32"-est kicsinylettem, a 42"-s (LG-nél ez a következő méret), de már a 40"-es (más márkánál) méret is nagy lett volna. Egy nyitott szekrény dobozba (95x60cm) a 37"-s pont befér. 37"-s méretben tudomásom szerint csak az LG szereli saját panellel a készülékeit, Samsung, Sony más gyártók paneljait teszi bele (panel lottó)A LED mellett nem a kevesebb fogyasztás hanem a kisebb melegedés miatt döntöttem, mivel mégiscsak egy dobozba szántam a TV-t.
Továbbá fontos szempont volt a széles betekintési szög, a tükröződésmentesség és a valódi 100Hz-es képfrissítés. Ezeket az LG IPS paneljai teljesítik.Az LV5500 mellett pedig az szólt, hogy 37"-es méretben a legnagyobb tudású (+SMART, -3D, kép részletes finomhangolása) Itt a Guruk nem javasolnak belépő szintű készüléket, mert kicsivel kevesebb pénzért jóval kevesebbet kapsz. A 3D nem érdekel, főleg nem a shutteres megoldás.
A kalocsai webshoptól rendeltem +2év cseregaranciával. Előtte megérdeklődtem Náluk, hogy mi a pontos típusszáma. Másnapra készségesen megadták. Ebből és a neten fellelhető információkból kiderítettem, hogy tényleg LG IPS panellel van szerelve. Rugalmasak, akkor hozták amikor nekem jó volt az időpont. Beüzemelés után pendrive-ról megnéztem rajta egy gyors pixeltesztet. Csak miután meggyőzödtem, hogy hibamentes azután fizettem ki.
Nekem bevált a készülék. Az én szempontjaimnak tökéletesen megfelel. A déli fekvésű nappaliban is jól látható. Oldalról is. Nem melegszik, pedig _kikapcsolt_ energiatakarékos módban használom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest