- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz ncc1701 #4517 üzenetére
en ilyen felhasználástól nem nagyon félnék a muanyagtol. tudnak mar olyan muanyagot gyartani ami jobb mint az acel, arrol nem beszelve, hogy manapsag olyan hitvany ontvenyeket csufolnak acelnak, hogy hihetetlen...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
vendingo
veterán
Gs371 van itthon, sokat nyúzom olyan fákkal is, amikhez semmi köze ennek a fűrésznek. Semmi baja, bírja. Ősszel vettem, az árát már kitermelte.
Az üveges akáccal is megbírkózott, 10-20 percenként éleztem a láncot, végig full gázon üzemelt.
Több fát is döntöttem, daraboltam vele, nincs kímélve.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Ferike81
senior tag
Ha fémházas Stihl a cél akkor az MS 261-től már a profi kategória. Ennyi felhasználását, amit leírtál örök élet plusz 2 nap. Elég combos ára van. Én is azt vadászom. Az MS 260 is profi, csak már az unióban nem forgalmazzák. Használt gép nagyon zsákbamacska. Még ha fel is újítod gyári alkatrésszel akkor már annak az ára is horror lesz. Mondjuk egyszer megveszed, 100-as benzin+ full szintetikus olaj, és el van rendezve a dolog, csak ha lerakod több hétre, üresre kell járatni a tankot. Én ősszel vettem egy MS 251-es Stihlt, az is pompás kis gép, pedig még az műanyag. MS 231 a legkisebb még egész jó gép, az alatt már nekem nem ajánlották. Egyébként újonnan mind jó, csak helyén kell kezelni. Évi néhány alkalommal, kíméletesen használva mind jó.
Egyébként pár hónapja egy Parkside benzinest vettem próbaképpen. Kipufogót lecseréltem, kapott egy papírlégszűrőt, normális gyertyát, és ez is egész jó lett. Igaz még csak nyers fűzfát vágtam vele, de rendesen jó. Mondjuk az MS 251-hez viszonyítva olyan mintha valaki húzná lefelé, nehéz mint a dög.
Majd Jön Csiga, és elmondja Oleo-macból mi a jó.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest