Aktív témák
-
Piet_
tag
válasz kelzsoca #3609 üzenetére
Joces? gyors? korrekt? megbízható? hát bocs de velem már 2 ízben is eljáccotta hogy nem jött el a megbeszélt találkozóra időben.. (vagy inkább egyáltalán -ezt nemtudhatom- merthogy előbb untam meg én minhogy ő odaért volna) Ilyen hidegben meg aztán főleg nem várok senkire félórákat órákat.Meg amúgyse szívesen.
1 eset: megbeszélt idő: negyed 6 móricz, 3/4-ed 6kor még sehol nem volt
2 eset: következő nap (tegnap) a megbeszélt idő : 3/4 2 (aztmondta addigra haza ér, aztán hív, előtte egy órával beszéltük meg ezt az időpontot, mert mint mondta még rákoskeresztúron van, de addigra hazaér) munkahelyen megvártam nem volt gáz, de mikor nem hívott még 2kor sem elindultam. Majd 3 órakor csörög a telefon hogy na ott vagyok még, merthogy ő most ért haza.
Úgyhogy én inkább ezután hanyagolom a vele való boltolgatást. 1x még elment volna, mert tényleg lehet olyan hogy elkerüljük egymást de 2x már nem. -
Piet_
tag
válasz higherping #5281 üzenetére
brekk valóban korrekt
-
Piet_
tag
Az 5284-es hozzászólásomat szeretném módosítani, kicsit indulat vezérelve írtam, de azóta tisztáztuk az említett 2 helyzetet Joces kollégával Amennyiben van mód törlésre akkor azt szeretném kérni.
További jó fórumozást!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.