- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz hermanyi #76919 üzenetére
Van még mit tanulnom.
Pedig amúgy sekély vízben szokott működni ez a hulla finom cucc is, de valamiért ott Maconkán kell a "tőkesúly". Érdekes mód a snecik nem zavartak, pedig ettől féltem inkább. Valamiért talán stabilabb a csali ha több a súly vagy nem is tudom. Sógor is mondta már párszor hogy ez van ott, meg antennából is rakhatok vastagot (ezt megfogadtam, pontosabban barkácsoltam 10 centis karbon szár végére 6 centis fekete csőantennát, patentül látszott szembefényben, hullámzásban is), nem zavarja őket, de mindig beleszaladok valami hülyeségbe.iceQ
Én hajszálra kötöm csomómentessel, úgy sokkal természetesebben mozog. Nagyon puha kukoricát meg speed stopperrel, de ezt még csak idén próbáltam ki, még nincs sok tapasztalatom vele (ami van az viszont jó! methodra is nagyon kényelmes, ha kukoricával kell csalizni).[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest