- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz BlackmMmDog #72147 üzenetére
Valószínű csak ijesztgetni akart nem elütni, de azért egy örökös eltiltást az autóvezetéstől megszavaznék az ilyen barmoknak.
Télen én szinte csak süllőre pergetek, vagy mártogatok. Viszont legtöbbször csónakból, ülve. Sok ruha kellene thermo nélkül sok réteg. Régen úgy mentem télen 3-4 réteg csak a jégeralsóból . Ez thermoval nem kell. Nekem a kezem leginkább akkor szokott fázni ha vízbe kell nyúlni csalihalért vagy a fentő felhúzánásnál. utána jól jön a kesztyű, de ha nincs igazi hideg sokszor fel se veszem mert kényelmesebb kesztyű nélkül pergetni.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz BlackmMmDog #72147 üzenetére
De nem csak télen jó , kora tavasszal, vagy éjszakai horgászatokon egész évben akár. Ősszel mikor harcsázni jártam mindig felvettem . Kellene venni egy rendeset de nem tudják mit kérjenek az ilyen ruhákért. Baleno baikalt nézegettem 1-2 éve volt valami akció rá talán az energofishnél jó áron volt csak nem volt minden méretben. Nem tudom mennyit akarsz rászánni de azt kb 60 környékén meg tudod venni nadrág+kabát együtt. Azért az komolyabb cucc mint ezek a nem lélegzős egyszerű ruhák. Nekem úgy emlékszem mosella van kb olyan 15 éves cucc lehet és az egy olcsó nem lélegzős cucc. Célnak megfelel de azért biztos van különbség egy balenohoz képest pl.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest