- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz RazoR #301646 üzenetére
"Váz anyaga"
A mintád alapján alsó árkategóriában keresel, ott csak alu jön szóba."első teleszkóp"
A teleszkóp megléte nem gond, ha aránylag normális rendszeresen karban van tartva. Némi plusz súlyt jelent, de ha nem mászol gyakran hegyeket, akkor nem számít. Esetedben a saját súly amúgy is jelentősebb.
De az általad leírt felhasználásra valóban felesleges, talán jobb ha nincs."sebességek száma"
Ma már a 1by hajtás a menő, tehát amin nincs első váltó. De az alsó árkategóriában továbbra is 3x váltásokkal fogsz találkozni.
1by esetén, ha mászol is, hasznos a 12 sebesség. 3by esetén a 8-10 szerintem optimális hátulra."állítható kormánymagasság"
Az mindig van valamennyi. Ha a váz mérete jó rád, akkor valószínűleg a kormánymagasság is."és dőlésszög"
Az fix, a vázból adódik."Milyen szempontokat tartsak szem előtt a választásnál?"
Felszereltség, ár, súly, ebben a sorrendben.Ha nem a legalsó kategóriában akarsz vadászni, akkor szerintem a fő célok a 28/29" kerék, a hidraulikus tárcsafék és a 1by hajtás.
Szerk.:
Egyetértek #301649 lsebestyen-nel. Sokkal inkább venném a Riversideot mint a Trivort.
A súlyod miatt viszont cserélném a fékeket egy hidrósra. Mondjuk egy Shimano BL-MT501/BR-MT520 párost bagóért lehet venni használtan.[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest