- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki
-
dom1n0
senior tag
Uj alis computer, videok alapjan eleg korrektnek tunik, 40k forintert nem rossz szerintem: [link]
-
dom1n0
senior tag
válasz Lajmund #310713 üzenetére
Én az Attaint venném újonnan boltból beállítva garival.
Belsőbe mehet slime, vagy segít vagy nem ha defekted lesz, egy tartlék belsővel meg pumpával biztosabbra mész szerintem amit viszel magaddal egy nyeregtáskában mondjuk.
Kenésre meg vagy bevállalod hogy 500 kilinként letisztítod vasig a láncot nitroval, brigeciollal, stb es felnyomod rá a csöpis wax-ot, vagy maradsz az olajnál, de az másabb azért mint a wax... -
dom1n0
senior tag
válasz Lajmund #310733 üzenetére
Értem
K2, Speedbike még esetleg ahol érdemes rákérdezni.
Igazából ha az a fontos, hogy most tudjál tekerni, akkor a készletes dolgokból kell válogatni, kérdés valóban fogsz-e télen tekerni vele, vagy csak nézegeti az ember a szobában..
Használt bicóval sincs semmi gond, de az fontos ne adj le az igényekből,amit adna ez a Cube, ergo 2x12 sebis 105-ös váltó, Normális hidrós fék, normális gumik, meg egy középszar kerékszett, és endu. geo váz.
Én lehet inkább megvárnám, Ákosbike megbízható brigád, ismerem őket, nem szaladnak el a pénzeddel tavaszig -
dom1n0
senior tag
Kerek 3 het utan ma volt az elso nap, amikor a csuklom es az idojaras is ugy akarta, hogy ujra kint tekerjek, az orszagutival most elsore
Mit mondjak, 3 het gorgozes utan mar nagyon jo volt kimenni friss levegore, forgalomba.
Viszont sajnos a barom autosok es a katyuk erzesre sajnos inkabb szaporodtak mint csokkentek.Delelott meghozta a futar a Wahoo Kickr Core gorgot, Zwift Cog-al.
Tekertem vele szuk 2 orat, kozben allitgattam a bicot is, de ez a Cog nem lesz a baratom szerintem, ment is fel a 10-30-as sram sor ra vegul most esteNincs mas hatra mint elore, 300-as FTP-ig nincs megallas
-
dom1n0
senior tag
válasz Csokicsibesz #310780 üzenetére
Zajos picit, illetve nekem nagyon bejön AXS-nél az instant váltás, annál egyrészt lassabb valamivel, illetve nincs meg ugye a klasszikus váltás érzés tekerés közben, nekem az hiányzik.
Ahol cserélgetve vannak a biciklik a görgőn, és egyik 11 másik 12 sebis, stb, ott marha hasznos tud lenni. -
dom1n0
senior tag
Illetve még amit érdekességképpen linkelnék görgős sorstársaknak, garmin mountba rakható tablet/telefon/távirányító/stb tartó, ez marha hasznos, kényelmes stuff [link] :
-
dom1n0
senior tag
-
dom1n0
senior tag
válasz Fall-N #310828 üzenetére
+exCat: Nalam az Ufo ha vekonyan kenem 300kili korul megy el, ha nem sajnalom 500 korul, de ott mar a 300 feletti reszen a lanccsorges folyamatosan no, en meg azt nagyon gyulolom, ezert a 300kilis kenes lett a bevallt modi.
Amit eszrevettem, hogy a sram flattop lanc gysrilag poliroxott csillogosabb a shimi lancnal, meg 300 utan is amikor leveszem, csillog
A montis, meg a fiam Shimi lanca rondabb, kicsit mintha maga a lanc vonzana a piszkot
Elokeszites, kenes mind3nal ugyanaz a modi.A lenyeg szerintem az alapos elso elokeszitesen van, hogy akkor tenyleg egy femtiszta, teljesen kenoanyagmentes lancra menjen fel a stuff, es az elso hatso sor is tiszta!!! legyen, kulonben hiaba tiszta a lanc, ha onnan frissen bejut a por, piszok rogton felvitelnel.
-
dom1n0
senior tag
válasz Fall-N #310834 üzenetére
Nem matt fehéres cuccra gondolok, (azt érdemes szerintem hagyni az első tekerésre rajta és utána letörölni),hanem a sram-os lánc kap egy ilyen nikkeles réteget gyártáskor, konkrétan olyan mint ha durván fel lenne polírozva, ultegra lánc sokkal durvább felületű, szerintem jobban is megtartja a koszt emiatt .
-
dom1n0
senior tag
válasz parandroid #310886 üzenetére
Iden minimum 50x szereltem ki/be a kereket szerintem, de sosem kellett allitani a fekeken, se orszagutin se montin
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #310907 üzenetére
De neked annal magasabb amugy nem IRL?
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #310910 üzenetére
Huh a 313 mar nagyon szep eredmeny, foleg ha intervals approve
Sulyban is jo vagy hozza
nagyonoff:
Neztem Hancz Tomi pofijanikas interjut, szezonba 6W/kg FTP Durva a srac. -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #310917 üzenetére
Jaja, erdekes az az adas egyebkent, pont arrol dumalnak, hogy jo dolog meg bitang nehez kitartani 1 orat a kraftot, de a realitas inkabb max 10-20 perces fullos erokifejtesek meg utana a gyors regeneracio.
Persze ez is sok mindentol fugg, ha elmesz Pofijanikaval szokesbe akkor kell vegig sanszosan
Gorgo mindenkeppen jot tesz szerintem a szamoknak, tegnap nagyon jol szaladt a bringa, pedig nem volt megnyomva tulsagosan.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Napfénysüti #310932 üzenetére
Nem zarja ki a ketto egymast
vallas: Teljesen jo, amikor kedved van menni kell jolesoen par kilit
-
dom1n0
senior tag
Téma volt pár hete, talán hónapja ugyanaz a bicó görgő és kinti vegyes használata, sikerült kipróbálnom, Wahoo Kickr Core + hozzávaló gyári XDR hub-ra raktam rá a 10-30-as soromat a fulcrum szettemről, előtte lévő nap pedig 10-36-os sorral kint mentem.
Gyönyörő szépen működik minden, bármiféle mechanikai állítgatás nélkül. (átütő tengelyes).
Az AXS appban kellett csak átállítani a sor típusát vissza 10-30-ra.
Annak akit esetleg ez tartana vissza -
dom1n0
senior tag
Lezeres nyereg/kormany beallito alirol: [link]
-
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #310995 üzenetére
Jaja, latjuk ezeknek az oregeknek a szakertelmet amikor nincs egy egesz hazban egy derekszog
-
dom1n0
senior tag
Ha mar gorgozes a tema, ez egy eleg erdekes, es reszletes iras egyreszt az indoor vs outdoor ftp-rol, illetve ennek (lehetseges) okairol, masreszt tok jo tippek, otletek is vannak szerintem benne: [link]
-
dom1n0
senior tag
Szerintem jo otlet az rc120+egy 200k koruli gorgo ha minel olcsobban szeretned kihozni, ebbol eleg nagy a valasztek, elite-ek, kickr core, ha raer jetblack, garminet is sokan ajanljak, ez kicsit vallasi kerdes is mar
Ha nagyon sporolosra venned, a d100-rol is biztatoakat irtak, de asszem 600w a teteje, meg kicsit lassabb az erg-je, ha tenyleg arra kell hogy raulj par orat egy honapba, jo lehet szerintem.
Ha meg televagy mint Dagobert bacsi, johet a wahoo,garmin bike
Software megint jo kerdes, nalunk Zwift es Mywhoosh is megy , fiam kifejezetten szereti az utobbit -
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #311063 üzenetére
Montira is ezt raktam, sajnos azzal meg ennyit nem mentem azota, de nem ugy tunik ranezesre mint ha sokkal rosszabb lenne a szitu.
Telre meg megy fel a nedves verzio belole, aztan johet az esoRimgman: Jo lehet ugyis, en megszoktam hogy nincs a hajtasnak zaja
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #311070 üzenetére
Nehez ezt lemerni szerintem outin.
Latex belsovel eddig 0 defektem volt, ugyanazon az uton a fiamnak meg siman osszejott nem latexxel, tokre szerencse fuggo is.
Ha meg vagasos a defekt akkor a tl se fogja meg leginkabb, ergo ugyanugy legyen nalad pumpa meg tarcsi belso…
Mondjuk akinek fetise az ut legszelen menni outival, ahol tele van szilankokkal, minden szarral, aztan 3 naponta defekt van…Montin inkabb latom ertelmet, de kivancsisagbol azert oda is vettem Latex belsot az uj Conti Racse kulsokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz semmiho #311077 üzenetére
Ennyi.
Pro szerelo mondta az eurosporton, jo a TL outira, csak legyen mogotted egy csapatkocsi tartalek kerekszettel, mert ha olyan a defekt akkor ott hirtelen ennyit tehetsz, innentol kezdve meg szerencsejatek szerintem, az ut szelen meg tokig turkalva a stans-ben nincs kedvem belsot rakni a TL kerekszettbe 😂 -
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #311080 üzenetére
Pont ugyanez a helyzet ahogy semmiho is irta latexxel, csak nem kell tejjel szivni evente 1-2x
-
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #311083 üzenetére
Utantoltes mennyi idonkent van? Gumicserenel betoltes?
Latexnel ezek 0, es paran hasznaljuk defekt nelkul mi us, csak erre akartam kiterni, ha meg vagasos defekt lesz, melyikbe jobb belsot rakni? A tele ganes cuccba, vagy a simaba?
Ha meg a teljesitmenykulonbseget nezem, 1-2watt amivel jobb esetleg?
En nem akarok senkit meggyozni, de Te se probald eloadni hogy annyival jobb, mert nem feltetlenul. -
dom1n0
senior tag
válasz -=RelakS=- #311122 üzenetére
Elso tekeres utan szoktam letorolni (siman mikroszalas rongyba befogom es hatra tekerek rajta 2-3 forgasnyit), bar azert elofordul hogy elfelejtem, picivel tobb gyurmaszeru cucc van rajta akkor, de azert boven hasznalhato meg ugy is.
-
dom1n0
senior tag
válasz Ixion77 #311183 üzenetére
Nekem is van egy ilyen 155mm Bucklos montira ahol egyenesebb az ember testtartasa kenyelmes nekem, orszagutira porgosebb tekereseknel mar azert nem volt igazi full bedolve
Most orszagutin egy Prologo M5 scratch van, eleg jo a kialakitasa, gorgozesnel is vegre nem a seggfajdalom vet veget -
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #311189 üzenetére
En is leirtam az erdemi tenyeket, csak nem irsz ra erdemi valaszt, de engedjuk el szerintem, sok kilit
-
dom1n0
senior tag
Nagy kerdes kulon nezzuk-e a bicikliket? Jelenleg igy nez ki nalam:
Orszaguti: 130-140ft/km kb.
Monti: 3000-4000ft/km, tul sokat nem sikerult belerakni a Scalpelbe iden sajnos eddig.
Gorgo meg vadi uj, de itt “csak” heti 200 kilivel szamolva is eleg hamar vallalhatova vallnak a szamok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest