Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #267216 üzenetére
kicsit megszaladt a motion blur, mintha 120al zugnal lefele
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Ringman #267434 üzenetére
karoo2-n ha nem tekersz csak gurulsz nem szamolja bele az atlag cadencbe.
allithato amugy hogy szamolja vagy sem.egyebkent karoo2n nem tervezheto utvonal cim/poi megadassal csak drop pin modszerrel? en nem jottem ra hogyan lehetne.
egyebkent tapasztalataim szerint a szint mereseknel neha eleg komoly elteresek vannak a valosagtol, legutobb pl 650meter szintet mert 450 meteres koron.
-
ReFleXx
addikt
Tegnap este 10-12 db kiralydinnyet szedtem ki a gumikbol, reggelre le is eresztett mindketto kerek.
Van ertelme tejet/defekt tomitot onteni a belsokbe ebben az allapotaban?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Mi a velemenyetek 1x hajtásról fitness bringánál?
Milyen prot es kontrat lehetne felhozni 1x11 / 1x12 Deore XT vs Road bike hajtás (Sora/Tiagra/Ultegra) viszonylatban? Vagy milyen más szóba jöhető lehetőség van még fitness bringa esetén?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #268319 üzenetére
Itt lakom a pálma utca tetejen
de amugy szeretnék vele hegyet mászni is nem csak sík terepen tekerni, de haladni is jó lenne vele ha ugy van, a kos kormány távol áll tölem.Ringman: Kösz, majd elolvasom, a GRX-et kihagytam mert azzal amiket lattam fitness bringak meg nem igazan talalkoztam eddig. Inkabb MTB meg Road bike group setekkel.
rétisün: én szeretnék járni, szal 1x eseten kellene a széles tartomány a kazettan.
-
ReFleXx
addikt
válasz ReFleXx #268318 üzenetére
Most azt nezem hogy Ultegrabol 50/34T-s hajtókar és 11-32T-s fogaskoszoru kombo a leginkabb mugli kompatibilis, ez eleg messze van egy 1x12tol ahol mondjuk 46T hajtókarhoz van 10-51T-s fogaskoszoru, de meg a jelenlegi bringamtol is ahol 28T a legkisebb elol es 32T a legnagyobb hatul. Nem tudom egy ilyen Ultegraval hogy tudnek lekuzdeni egy hosszabb 10% emelkedot.
-
ReFleXx
addikt
Harmadjara kentem a lancot smooveval es most ahogy csopogtettem ra egybol szaladt le rola, kb mintha taszitotta volna Elso ket alkalommal nem volt ilyen, akkor szepen bekúszott a csapok koze, nem tudom mire velni.
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #268533 üzenetére
100-200km kozott, de nem tudom pontosan mert nem irtam fel
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #268540 üzenetére
Arra gondoltal hogy tul korai volt az ujrakenes es ezert pergette le?
-
ReFleXx
addikt
Elso alkalom elott ki lett mosva a lanc petroleumban, a masodik kenes elott mar csak attoroltem, akkor szepen “beszivta”, harmadiknal is attorolte de akkor meg inkabb ledobta. Egyebkent azota tekertem mar vele 65kmt es ugy nez ki ettol fuggetlenul jo lett a kezeles mert csendesebb lett mint elotte volt es nincs ra panasz.
-
ReFleXx
addikt
Olyan nekem is volt hogy csak attoroltem es mar attol csendesebb lett. Egyebkent nalam a fo motivacio az volt hogy birja az esot, mert amugy a mucoff c3al megvoltam elegedve, tisztabb volt a hajtas mint ezzel, de egy kis eső lemosta. Nah azota nem kapott el eso
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #268911 üzenetére
100km tavra 1000m szintemelkedes pl?
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #268922 üzenetére
En elfogadom, nem vagyok olyan szigoru mint itt a kemenymag
van foto azokrol a foltokrol a lancon? Eleg nagy ongol lenne egy lancviasztol amitol konkretan rozsdasodik a lanc2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #268935 üzenetére
Hmm ez siman lehet rozsda, ugy latom csak a belso platen van, az sok lanc eseten nem bevonatolt, a kulso platen nincs barna folyt
ez lenne az? [link] viasz es szaraz idore? korrozio vedelem viszont emlitve[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Egyebkent mas nem szenved orrfolyassal tekeres kozben? Marhara zavaro es rontja a tekeres elmenyet. Nincs erre valami orvossag? Vagy csan en vagyok rosszul osszerakva?
-
ReFleXx
addikt
válasz lsebestyen #268942 üzenetére
Igen, sajnos ezt mar meg kellett tanultam de ez tuneti kezeles , valahogy jo lenne megelozni a taknyosodast. Ha a semmi kozepen tekenek meg elmenne, de a varosban nem tudom ravenni magam
paranoid: nekem sajnos menetkozben is folyik
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #269576 üzenetére
Ebbol egy par mar megvolt, de a “nem kapott anafilaxias sokkot” kimaradt
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz lsebestyen #269885 üzenetére
na basszus, ilyen szituktol félek sokszor, te mentel neki, vagy ő jött neked?
jobbulást!2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz jjeahh #269966 üzenetére
nekem viszont benyelte a posta Kemaloce mezemet mult heten szerdan hozta volt a posta futar, persze nem tudtam otthon lenni, mondom majd masnap, mert ugyis 2x egymas utani nap probaljak kezbesiteni, erre meg azota nem kapta meg a depotol kiszallitasra...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Ezt neztetek vagy volt mar? Tóni bringateszt egy kis töriórával
-
ReFleXx
addikt
válasz ReFleXx #270008 üzenetére
na ugy latszik csak sirni kellett a forumon, hozta is ma a postas.
jonak tunik a mez, bar mintha a cipzar nem pont kozepen lenne, meg lehet eleg lett volna egy merettel kisebb, na majd legkozelebb rendelek egy kisebbet is.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
-
ReFleXx
addikt
válasz lsebestyen #270623 üzenetére
Hol vannak a prizmak a kullokrol
-
ReFleXx
addikt
Nem tudom hogy volt-e mar de most 2 napig free shipping van a Canyon-nal, amibol meg masfel nap van hátra. Aki gondolkodott mostanában rendelésen az most tud spórolni 50 eurot (Mo-ra rendelésnél).
-
ReFleXx
addikt
Ha mar lampa a tema, Alirol mi az ajanlott hatso lampa ami elfer a nyeregtaska felett vagy a nyeregcsore rogzitheto.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
New bike day !
-
ReFleXx
addikt
Kibontas utan:
Hetvegen rendeltem, hetfon delelott feladta a Canyon, ma delelott meg hozta a futar, ugyhogy rohanhattam haza melobol, mert csak delutanra vartam. Szerintem uj KOMot sikerult felallitani 6 perc alatt hazaertem az irodabol 🤣 szerencsere megvart a futar.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest