Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így készül egy Earfun headset
Aktív témák
-
szatocs
őstag
No, rámszóltak a boltból, hogy mostmár lehet rendelni a '09 - es Kelly's Quartz Green - t.
Lehet most már járkálni utána=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
És hogy ne is unatkozzunk :
KELLYS 2.0 Cobra skinwall köpenyeket adnak a Quartz - hoz, és sok helyről olvasom, hogy igazából csak full száraz úton alkalmas haladásra. Valami tényleg nem drága, de valamivel jobb megoldást tudna valaki ajánlani, amire kb egy árban be tudnám cserélni? Vagy valakinek van esetleg pozitív véleménye az említett köpennyel kapcsolatban?És mi annak a mércéje, hogy milyen legyen a kerék szélessége? Mihez számít, mihez mire van szükség?
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz becuszabi #12387 üzenetére
Terepre merészkednél/merészkednétek 600 Ft - os külsővel?
Most ami számít, hogy ne vágódjak az első jégen, meg ha az autók kijárják az havat-jeget, akkor a járás és a járatlan rész mentén ha "sávot" váltok, ne legyen esés. A mostani tanyabike a maga 6-700 Ft - os külsőjével eléggé irányítható az évek alatt szerzett rutinnal
Hóban nem is hiszem, hogy használnám a Quartz-ot, de azért az eső ne ártson már meg annyira, hogy használhatatlan legyen.
Egy olyan gumi kéne, ami jó az aszfaltra, akár esik, akár fúj, és a hidegtől sem fél. Emellett ha tudna könnyű terepet, az is jó lenne.
Ez a Cobra is elférne most, ha tudnám, hogy esőben is állja magát, de állítólag nem... Az pedig nekem gáz (kinek nem).[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz knifemaster #12486 üzenetére
Én átlag 80 vagyok, akkor nekem sem lesz olyan jó a Quartz?
Sokan már lehet ki vannak a linkelt adataitól :Adatai=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Imádom ezt a havat, kész élvezet ilyenkor kerékpárral közlekedni
Az úton nincs olyan nyom, amelyik elég vastag és tiszta lenne ahhoz, hogy azt követve menjen az ember, így a "hóösszehordásokon-hógerinceken" mindig át kell hajtani. Na most ez akkor a legjobb, mikor az első kerék és a hátsó kerék is megcsúszik, ráadásul ellenkező irányba
Biztos ad az egyensúlyérzéknek is, ha ilyenkor hajt az ember, de nagyon jó érzés így menni, már-már büszke voltam magamra egy-egy extrém helyzet után=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Na, már pont ott tartottam, hogy lassan szerzem be a dolgokat a kerékpárhoz, meg magát a kerékpárt, és meglesem az árakat, erre a 90 cm - es Abus Bordo-t ott ahol néztem 12,5k - ért, már nem látom. Remélem visszajön még a termék:S Tud esetleg valaki akcióban most valahol? (kb ilyen árban)
=== Szatocs ===
-
-
szatocs
őstag
Tud valaki 12-13 körül ABUS Bordo 6000 90cm-es zárat valahol?
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
MTSZ mit jelöl?
=== Szatocs ===
-
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Én olyanon gondolkodok, hogy szétszedek egy rázós lámpát, hogy a generátor része meglegyen, azt valami jó helyre szerelem a kerékpárra, hogy tudjon mozogni a cuccos, és elvezetem egy hátsó ledsorhoz, így nem kell elemmel bajlódni. Bár ez csak tervezet, nem biztos, hogy lesz is belőle valami, még a végén bolondnak néznek
(#13448) Boxer001 - Dehogy nagy, meg semmi súlya nincs, vagyis ami nekem van, az nem valami nehéz, 3 kisebb fajta ceruza elem kell bele, szóval még az sem nehéz
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Mennyibe kerül kb egy tubeless gumi? És bármilyen felnire fel lehet tenni?
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
WTB Speed V Sport nyerge volt már valakinek? Vélemény róla?
Szerk: egyáltalán nem vagyok-leszek gramm mániás pénz hiányában, meg még máshonnan is lehetne súlyt csökkenteni, a kerékpár csak utána jönne , de a 410gr mennyire sok nyereg esetén, ha a 4k körüli kategóriát nézem?
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Prosztata védelem, tartósság és kényelem is fontos. Általában úgy látom 300 körül vannak ebben a kategóriában. 100g ennyit jelent?
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Alapból a selle royal mach van a kerékpáron, ez nem néz ki valami bíztatóan, előző évben kbix pro-comp - al adták volna, az már jobbnak tűnik, de lehet, hogy gyorsan kopna, ezért néztem másokat, és megakadtam a wtb speed v sport-nál, igaz testbike-ra nem sokat kell adni, de ott csak dicsérik. Meg azt mondod, hogy minőség is tűrhető. Csak jó lehet ez
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz szatocs #13556 üzenetére
No, találtam konkurenst a speed v - nek, még pedig a wtb laser v-t. Melyik lehet a jobb? Esetleg ilyet használt már valaki?
Más:
Milyen előnye van egy ilyen kormánynak?
Valószínűleg le fogom cseréltetni egyenesre, vagy közel egyenesre. Ahhoz a stucnit is cserélni kell?=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz tekeyagd #13579 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanolyan áron tudnék hozzájutni a Laserhez és a Speed-hez. A Laser kicsit jobban kidolgozottnak tűnik, élőben viszont még egyikkel sem találkoztam, írtam boltosnak, hogy van-e nála, de ha nincs, nem hiszem, hogy lerendelné mindkettőt csak azért, hogy na nekem melyik fog tetszeni, hogy ha elém teszi... Szóval választani kéne
=== Szatocs ===
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest