Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
újabb kamugép
A másik:
Két éve (ismét házassági évforduló) Japán-ból rendeltem női Citizen EcoDrive, Chronograf karórát neki.
Itthon több mint hetven ropi!!!!!19ért bejött.
Ma Decatlonban voltunk aszongya: gyeremá, nézzedmá.
Megyek, szó nélkül ott hagytam. F@xom ájszvacs szerűséget mutatott ami : dejól néz ki ugye?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Elkezdtem feltölteni a műhelyt gépekkel megint...
Ma kaptam karácsonyra egy Bosch Ixo IV-et!!
No ezt pont feleségemtől
De nem adja oda csak karácsonykor Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz alázógyík #36440 üzenetére
Milyen munka amit lakásnál intéztek?
Takarító szolgálat is vagytok?OFF:
Keresek XBOX 360-hoz Guitar Hero-t.KP-re!
Azonnal.
11ért újjat veszek előre szólok!!!!!
Opcionális választható fizető eszköz: Ojró vagy Ft[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Még mindig keresek:Guitar Hero-t XBOX360-hoz!!!!!!
kölök már kiidegel miatta Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #36510 üzenetére
áááááááááááááááááááááááááááá
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #36515 üzenetére
Objektív felelősség....
Fizettesd ki öcséddel, vagy NAV hajtja be. Kérjetek részletfizetést.Az autó tulajdonosa a felelős
Objektív felelősség elve. Ennek lényege, hogy amennyiben nem derül ki, ki vezette az autót a szabálysértés időpontjában, akkor a jármű tulajdonosát büntetik meg. Az új rendszer bevezetésének legfőbb célja az volt, hogy becsukják azt az igen gyakran alkalmazott kiskaput, hogy a kocsi tulajdonosa azzal bújjék ki a felelősség alól, hogy nem ő, hanem valamelyik családtagja vezetett a szabálysértés időpontjában – akinek viszont nem köteles megadni az adatait.
Az üzemben tartó csak akkor mentesülhet a bírság megfizetése alól, ha igazolja, hogy a szabályszegés időpontját megelőzően a járművét ellopták, és azt be is jelentette a hatóságnál. Természetesen a bejelentés időpontjának is meg kell előznie a szabálysértéséét.
Mindettől függetlenül várhatóan nem változik a rendőröknek az a törekvése, hogy a gyorshajtókat lehetőség szerint azonnal, a szabálysértés tényének megállapítását követően kiemeljék a forgalomból.[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz daninet #36521 üzenetére
Mit tom én!
azért ez eddig fel sem tünt eddig a hírdetésedben TE kis huncutcukorfalat
daninet írtasajos kiegészítők vannak hozzá (rózsaszín kemény hátlap,fehér kemény hátlap,strasszköves hátlap, 9db kijelzővédő fólia, piros szövettok)
-
csaszi72
senior tag
válasz daninet #36526 üzenetére
mondom én
réjnbójúzer[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Tegnap este bent voltunk pár fényképet készíteni a sziticenterben 22-23 óra felé.
Láttunk más "beteget" is, innen volt az a valaki?
1
2
3
4
még nincsenek meg fotóbótolval, majd hamarosan........Faragojof, nekem jöhet!
címem megy....[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Rallye autók kereke kiesik, AK is elromolhat, és még jónéhány.....
szerk-jó kereső szavak: girls, fail.....(1:50-nél mind becopja........)
[ Szerkesztve ]
-
-
csaszi72
senior tag
válasz God Vazzeg #36731 üzenetére
de a tsötsök meg közkedveltebbek
-
-
csaszi72
senior tag
céges buli után kicsit elraboltak az UFÓ-k.....
Most kívánok a népes Adok-Veszek-Beszélgetek (csöcsök-csajok-odaskubizzatok) Boldog Karácsonyt, ilyen egyszerű módon!!!!!!! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
egy hírlevélell elkQrták a kedvem, gondoltam a tiétek se legyen jobb
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
Mióta Grande lecserélte az aláírását egy kérdés forod a fejemben:
Is the Grinch a troll?[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
ááááááááááááá másik két fórumon közútálat tárgya vagyok(admin), itt végre szívemből szólhattam.
-
csaszi72
senior tag
Az elmúlt napokban csak olvasgattam, nem jutottam szóhoz.......
Most még keresem a szavakat....
Milyen dizájn?! Schwalbe a bringán?! kotonlopó PH naplopók?!
Ááááá összevagyokkavarodva... Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Reszkessenek a köcsögök!
Léptem éles stukkert venni a "józsira"Eljött, megérte várni, a pajszer mellé odakészítek egy Berettát!
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Dzsordzsi fecskés hírdetésénél ezt óvastam:
Hasonló termékek
Eladó rover 214 si!!!felujitott!esetleg csere is érdekel de csak autóra!!!
eladó lenne szeretett roverem!az autó teljesen fel van ujjitva!uj kuplung(szerkezet,tárcsa,kinyomo... Bővebben »na most a Rover ment csődbe vagy a Fecske drágúl?
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz daninet #38350 üzenetére
Kenda City van a bringán és ilyen fehér pereműt akarok a Vespajószágra:
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #38358 üzenetére
Jaja, valóban!
no szerintem Grande gúglizza az Ő gumiját nem fogja megtalálni, így kénytelen lesz lefotózni
EZ van itthon, fájni ugyan fájni fog, de nem okoz nagyon maradandót. Szemet fogat azért viszi
-
csaszi72
senior tag
ááááá
tegnap éjféltől reggel 5ig nem a lapcsalád.......... Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
csaszi72
senior tag
keresek Retro motorola defy +-t kp-re!
ezeröccá mag az apró Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest