- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jFox
addikt
válasz borsodika #151 üzenetére
Sajna ezek ilyenek. Akitõl én vettem mondta, hogy elég sok a selejt ezek között. A kínai meó nem valami hatékony.
Õ csak olyan készüléket ad el, mondta, amit tesztelt. De még így is van néhány amivel gond van. (az enyém sem 100%-os, a hangerõ gombja vacakol néha, de nem vészes.)
Azért drukkolok neked, hogy legyen öröm!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Sziasztok.
Opera mini-t használ valaki ezeken a kínai telókon?
Én használok, de az a bajom vele, hogy nagyon lassú. Nem az oldal letöltésre gondolok, mert az tudom hogy csak GPRS, hanem ha már bent van az oldal és tologatnám jobbra-ballra, akkor mint a tetű.
I68+ a telló és OperaMini 4.12.
Valakinek tapasztalat?borsodika: asszem kaller1 is árul miért nem kérdezed meg?
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
borsodika
őstag
valaki tudja, hogy i9-be hogy tudok belépni az engineer menübe? (szervíz menü) neten találtam 5 kódot és 1iksem volt jó. Tegnap mondták nekem, hogy azért halk a teló fülesen mert gyárilag visszavan véve de feltudom én is venni a hangerőt.
2009/12/25 18:29 a szoft kiadás rajta
version: N31_V1[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
jFox
addikt
válasz borsodika #161 üzenetére
Ajánlom a Goggle-t. De szerintem inkább ne piszkáld ezeket a beállításokat.
(Mondjuk én is keresgéltem ilyen kódokat az elején, mert pl az UART-USB módot is csak itt lehet bekapcsolni, ami kell a szinkronizáláshoz, de olyat ami működik az én telefonommal énsem találtam. Sőt még a szoftver verziót lekérdező kód sem. De aztán megoldódott a gond egy USB bluetotth adapterrel. Úgyhogy nem kínlodtam vele tovább.)
Elég sokféle változat van még típusonkén is, uh. nem biztos, hogy működik a tieddel az ami egy másikkal működik.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Tudom ilyet nem illik, de csak a te kedvedért : itt van pár kód
-
kabeba
csendes tag
válasz borsodika #169 üzenetére
próbáld a *#3333#
de vigyázz, mert sok menünél nem kérdez, hanem 3 másodperc után a telefon újraindul üzenettel, akár be se tudod kapcsolni. csak azt változtasd amiről tudod, hogy micsoda. ja és cerkával bizergáld és a hangerővel scrollozz (csak tanács )[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Nekem nem csinál semmit ez a kód.
Más: Valaki nem használ véletlen Opera mini-t ? Melyik verzió ami tűrhető sebességgel fut MTK-s telefonon? Nekem a 4.2 van fent és scrollozásnál nagyon lassú.
Vagy valami használható böngészőt nem tudtok javasolni rá?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
borsodika
őstag
közbe asszony feltett 2db kérdést amire énse tudok válaszolni:
1. smsbe hogyan tudok ékezeteket írni?
2. amikor sms-t olvas a felét nemtudja elolvasni mert nemtud lejebb menni hiába van oldalt a csúszka nemcsinál semmit.Erre mi a megoldás?
KöszönjükKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
borsodika
őstag
igen bevan kalibrálva tökéletesen működik mindehol csak ez az sms-dolog idegesítő de ez érthető is.
még 1 kérdés. Hong kongi gyártótól honnan lehet ilyen dual simes csodákat rendelni?(gondolom olcsóbb mint itthon meg ebayen)[ Szerkesztve ]
-
oil
tag
Sziasztok!
Kb 4-5 hónapja vettem egy ilyen KA09-es telót! minden faxa volt vele kivéve a headset! visszaküldtem kicserélte az eladó! utána működött! már csak 2 problémám van...
1: hívás fogadás/indítás után a háttérvilágítás néha kapcsol csak ki, van amikor úgy marad!
2: az akksi az hulla! már a headset csere után is feltűnt, hogy nagyon gyorsan lemerül(cirka 16-24 óra)
ennek mi a xar baja van? mert akitől vettem és visszaküldtem azt mondta h 3 napot bír nála...
mondani bármit lehet!
sajnos ilyet nem tapasztaltam!
Mondjuk nem sok anyag lehet abban a pici, és könnyű akkumulátorban!
Kinek mennyit bír az akksija?
Ha valakinek van hozzászólni valója, akkor csak hajrá!szerk: ha valakinek kell akkor odaadom olcsóért! nekem így is kur.a sokba van....
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz borsodika #175 üzenetére
Lehet írni ékezetet az SMS-be, de egy kicsit bonyolult:
Az ÁÉÚ az olasz billentyűzeten van az ÖÜ pedig a németen.
(Options - Input methode nál tudod beállítani)
Azt a csúszkát meg a cerkával kell piszkálni. Elég vékony és kézzel nehéz.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
borsodika
őstag
1. Másnál is ez a probléma én úgy olvastam szoftverszéria hiba a KA09-nél. Második: több féle aksi létezik ezekhez a telókhoz amikről én tudok: 700,1000, 1800 miniamperesek. nekünk az 1800-as van és ezzel bír ki telefonálással ill nap mint nap zenehallgatással másfél-2 napot a teló
-
borsodika
őstag
-
borsodika
őstag
-
jFox
addikt
Nekem I68+ van és 1200-as akksival normál használat mellett (mindkét kártyán beszélek + egy kis internet) 1-1,5 napot bír. Most vettem hozzá egy 1800mAh-s akksit majd referálok, hogy mit bír.
ITT van egy China Phone Suit nevű program. Próbáld azzal macerálni a gépről, hátha sikerül.
Ez meg itt a driver hozzá.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Akinek kell, (kis segítséggel) találtam egy használható web browser-t MTK-s telefonokra.
BOLT browser
Java képes telefonokon elfut.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
kabeba
csendes tag
-
borsodika
őstag
válasz borsodika #196 üzenetére
lemaradt:
még 1 kérdés. Hong kongi gyártótól honnan lehet ilyen dual simes csodákat rendelni?(gondolom olcsóbb mint itthon meg ebayen)
Másik: kérdezgettem az sms lapozgatást. Nos asszonykám rájött, hogy a teló lehalkító gombjával megy lefele az smsKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
monel
csendes tag
Hello!
Tegnap vettem egy ka08 minit!
Első ránézésre tényleg nagyon tetszik, szép, nincs gond a két aksi használattal, jól lehet vele telefonálni, zenehallgatás is jól megy, a shake funkció is tökéletesen működik.
Az egyik legnagyobb problémám viszont az hogy az aksi kisütés, megfelelő idejű töltés után, össz vissz 45 percet bír!!!!!!!!!!!!! És ebből csak 20 percet beszélek, a többi idő alatt meg semmit nem csinálok! Kiakaszt!
A másik meg hogy úgy vettem hogy "ÚJ", erre mi van, a bluetoothnál már 5 név hozzávan rendelve....:S Lehet hogy én vagyok hülye, de szerintem ez nem lehetne így.
Egyébként nekem nagyon bonyolult az egész telefon, miért nem tudják olyan értelemmel megcsinálni a menüt mint a magyarországon kapható telefonoknál....mindennél szenvedek...
Pl: háttérképet nem tudok beállítani, a rezgést nem tudom levenni róla( mikor rányomok vmi ikonra), interneten egyenlőre semmit nem találok hozzá..., nem is sorolom tovább...
Nem szeretem ha valami bosszúságot okoz amire kiadom a pénzt, de ez a telefon egyenlőre főleg az aksija miatt, azon kívűl hogy mennyire jól néz ki így rózsaszínen, nem sok örömforrás....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest