Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Tehát akkor 200 megapixelben lehet elmosott olajfestmény képeket nézni? A 12T Pro-s képek nevetségesek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mint egy falat kenyér...
-
csibe1
addikt
"de különlegessége a 210 wattos villámtöltés"
Mi is lenne velünk enélkül...
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ez a legfontosabb, mert jajj mi lesz ha nem tudjuk feltölteni, és nem érnek el. Értem.
Nem a normális méretű, esetleg cserélhető akksi a lényeg; meg pl. a normális fényképező rész?Amúgy a hűtéssel mi a helyzet? Biztos jót tesz az akksinak az ennyire gyors töltés?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
novinyul
addikt
Ahogy írtam ez egy opció, én sem használom a Neo 3 80W töltőjét folyamatosan. De volt hogy elfelejtettem felrakni este, reggel még készülődtem, addig rakott bele elég naftát. A cserélhető akkumulátor nem lenne rossz, mint anno a G4-l is, de ott is kellene venni egy vagy két tartalék akkumulátort. Így meg ha tényleg sos kell a tőltés, akkor pár perc alatt használható szintre pumpálja az akkumulátort.
Xiaomi 13 - Retro telefonok
-
-
A Molyember
tag
Melyik az az sos elethelyzet, amire nem tudtal egesz nap tervezni a toltottseggel? Komolyan kerdezem, mert ezt az ervet latom mindenutt, de en nem tudom osszeegyeztetni az en toltesi szokasaimmal. En nem toltom ejszaka, elofordul, hogy 20-30%-al indulok el itthonrol, 40 perc alatt beerek melohelyre, rakok bele annyit, hogy 80-90 koze keruljon, aztan mielott elindulok haza, beletolok meg jellemzoen 20-30-at max, hogy megint 80-90 kozott legyen. Sosem volt meg olyan, hogy elkellett menjek hirtelen valahova, es ne lett volna eleg nafta a cuccban. Ha megis lenne, akkor se lenne, mert ott van a powerbankom tartalekban.
-
dave987
aktív tag
válasz
A Molyember #8 üzenetére
De nem érted. Nem kötelező úgy töltenek. Ha az autód 80al bír menni azzal is odaérsz mindenhova. De azért van hogy jól jön hogy ha odataposol mehetsz duplával is. De nem kötelező annyival menned.
-
A Molyember
tag
Hat ez egy eleg szar pelda volt, ugyanis van sebessegkorlat, amit mindenki koteles lenne betartani, es nem 120-al vegigrepeszteni 60-as tablanal.
Mindazonaltal meg egyszer elmondom, a kerdes, amivel kezdtem, az komoly es oszinte erdeklodes volt, hogy en is kozelebb keruljek ahhoz, milyen praktikus modon tudjak felhasznalni az itt jelenlevok.
-
novinyul
addikt
válasz
A Molyember #10 üzenetére
Mondjuk megyek vezetni(villamost) de elfelejtettem felrakni töltőre, na már most nem árt ha elér a menetirányitó ha a futár épp haldoklik. Ez egy példa volt, de ha a kocsiszínbe vagyok melózni, akkor sincs sok időm töltőre rakni, ott is kell a telefon. Pláne ha éjszaka 2 hosszú CAF-t kell vontatni(csatolva 112m) oda főleg kell a mobil kommunikáció.
-
tomboy0013
veterán
válasz
A Molyember #10 üzenetére
Én nem csak feledékeny vagyok de a telóval kapcsolatban lusta is és egy húzósabb hónapban (kereskedelemben dolgozom, boltokat vezetek) sokszor kapom rajta magam hogy elfelejtem feltölteni a telót és indulás előtt ugrik be a dolog. Mondjuk nem csak a telóval, az órám rendszeres le van merülve meg a fogkefém is sokszor kiesik 2-3 napra mert elfelejtem feltölteni (a fej szerencsére kompatibilis a feleségemével így azt használom ilyenkor
). Folyton úton vagyok, van hogy 15-20 perc vezetés 2 bolt között aztán ott teszek veszek kicsit és megyek tovább, kocsiba sincs eszembe a töltőre dugás. Hát ilyen az agyam, nem terjed ki a figyelmem a kütyük töltésére így nekem ez rengetegszer eszembe jut reggelente, hogy de jó lenne egy olyan teló ami 10 perc alatt legalább félig tölthető.
-
Kiváncsi leszek a Note12-es család tesztjeire és felhasználók visszajelzéseire.
RN12P+ nagyon csábító készülék . ( De lehet itt az ideje kipróbálni Realme markát egy 10 Pro+ modellel. )
Főleg GsmArena tesztje után .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
novinyul
addikt
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Akkor már inkább egy Neo 3
Most nagyon jó áron van.
-
-
elfelejtette
veterán
Kis hazánkban akár úgy is reklámozhatnák majd, hogy 200 MPixel, 200 Watt, 200 ezer...
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
-
novinyul
addikt
-
-
A Molyember
tag
Es tomboy0013
Koszi a peldakat sracok!
Ez mar nagyon off, de erdekel novinyul, hogy a villamosfulkekbe nem szereltek normalis 220-as aljzatot? En olyan jo 20-30 eves ocskavas toronydarukat kezelek, de meg azokban is van, a radios osszekottetes miatt elsosorban. Nalatok ez hogy mukodik? Akar privatban is irhatsz ha van hozza kedved, hogy ne offoljuk szet nagyon a topikot
Ez mar neked szol tomboy, az elektromos fogkefet en is mindig elfelejtem feltoltelni, ugyhogy inkabb tartok mellette egy “analogot” is, a reggeli (na meg esti) kellemetlen meglepetesek vegett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma De nem megy messzire, Indiában kezdi globális pályafutását.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest