Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Raidon #19354 üzenetére
Ezt most ugye nem mondod komolyan?
Hogyan menne már 4.5öt látatlanba? Ki se próbáltad még, akkor nem megy, ennyi. Amúgy meg alulfeszelni simán tudnád, abból is kiderül valami azért és még jól is jársz.Visszatérve a kérdezőhöz: Sajnos sok az olyan elvetemült állat, aki K-s procit vesz, de nem húzza. Minden esetre az aprón én úgy vennék ha ilyen ,,nem tuningoltam'' emberkével találkoznék, hogy kipróbálom. Ha jól megy, akkor megveszem, ha nem akkor nem. Bár nem tudom, hogy ebbe mennyi eladó menne-e bele. Én sem biztos, hogy engedném, hogy a procimat egész nap tesztelgesse egy vevő.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Raidon #31870 üzenetére
Emeld az órajelet és tesztelj. Ha elhasal, emelj feszültséget és tesztelj. Ha stabil, emelj órajelet és tesztelj. Ha..és így tovább.
És figyelj a hűtésre..kb. ennyi.
A keresővel rengeteg infót találsz emellett, kinek mekkora feszekkel mit produkált, akár a lapodban is..csak keresni kell.
Ha átlagos darab, 4.5GHz körül menni fog, csak győzd hűteni. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Raidon #31880 üzenetére
Mivel minden CPU egyedi, másként nem is lehet. Persze lehet kőbalta OCt csinálni, erős túlfesz mellett izzó tranyókkal hajtani, csak az kevésbé szakmai..szóval érdemes az alapoktól kezdve nekilátni, megismerni azt a pár alapvető dolgot, amit 1155 platformon az amúgy faék egyszerűségű OC megkövetel..aztán lehet élvezni az eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest