- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
hazaérek megnézem mégeccer
-
jilian
addikt
NewmanHD & Szatesz.
A következő szétszedésnél többet raktam a közepére, 10 fokot esett a hőfok...
Nagyon jó az a cuccos, nyugodtan vegyél, csak ugye ennek az ultravékony fémnek ez az átka:
tényleg ultra vékonya PRO -t a tesztekben jobbnak titulálták...
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Goldmen75 #4369 üzenetére
Semmi... Ezek a külföldi fórumosok nem tudnak pasztázni, nem tudnak felrakni egy hűtőt rendesen, csak barmolják egyből szét, mert olvasták, hogy a paszta miatt szar.. Aztán közben ha adatokat olvasnának, kiderülne, hogy mennyivel jobb hővezető egy 200Ft-os pasztánál az Liquid meg a többi. Én nem helyeslem, hogy így oldotta meg az intel, de nem ez itt a fő probléma, hanem a die mérete...
-
-
haddent
addikt
válasz Szatesz. #4375 üzenetére
De könyörgöm, legalább földelné le magát a barma, hogy azonos potenciálon legyen a procival (ha van a csuklóján olyan, akkor elnézést, de én nagyon nem látok rajta..)
10:19 -nél még meg is dörzsöli a die -tNekem így alakul a kis 3770, ez ugye a vége értelmes keretek között. Én elégedett vagyok, még hűvösebb mint a szandika volt 4GHz-en (illetve egyik 2600k és a 2700k pont ilyen meleg volt, a másik 2600k meg 70et súrolta).
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Tegnap megjött a ramom (szemléltetésképp melléraktam az XMS 3-t is, arról váltottam).
Lefuttattam egy AIDA benchmarkot is, az előző eredmény itt látható.
A memória teszteket is lefuttattam, beszéljenek helyettem a képek.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve a cuccossal, ér ráadásul eszméletlen jó áron ( 14.500 Ft) vettem őket . Később majd megnézem mennyi tuningpotenciál lakozik bennük.
-
7600 GS
addikt
válasz haddent #4378 üzenetére
C8-as, igen. Nem akarok vitázni, de annyira végülis nem érdekel, hogy van nála gyorsabb is, az előző memóriámnál jóval gyorsabb, és ez számit. Jó áron volt és nekem elég gyors, szerintem szignifikánsabb különbséget csak egy Dominator Platinum GT-vel érnék el.
Esetleg linkelnéd hogy neked milyen eredményeket ad?
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz 7600 GS #4379 üzenetére
Mennyivel gyorsabb a valós alkalmazásokba a gép az új memóriával?
Mert én is olcsón vettem 4x4GB Crucial-t, az most kb olyan eredményeket produkál mint a te régid. De szerintem meg ért újonnan a 4x4GB 13.800Ft-ot.
Igaz van még benne tartalék, de nem foglalkoztam még vele.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
-
törölt tag
válasz SzlobiG #4387 üzenetére
1.565V (ez még benne van az Intel-féle +/-5% megengedettben, ugyanis én csak 4.3%-al vagyok 1.5V fölött ). Ha 0.005V-al lejjebb megyek, már instabil. Ha bármelyik késleltetéshez hozzányúlok, már instabil (vagy boot sincs). Ez a legalja.
- Memtest86+ 4.20 éjszaka futott 7+ órát (nagy RAM topicba tettem is be róla képet délelőtt, akit érdekel).
- Prime95 Blend 5+ órát ment. Igaz az első szekció megállt (nem leállt) egy 1.5-2 órára, majd később onnan folytatta (ilyet még nem láttam). Lehet bezavart, hogy közben használtam a gépet, főleg netezésre. Szóval nem worked stoped volt.
- Elvétve Linx/IBT-ztem, de csak ilyen 20-40 perceket. Játszani még nem tudtam (BF3).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cybertrone #4388 üzenetére
Bármelyik értéket lejjebb veszem, ahogy az imént írtam vagy nincs boot, vagy instabil. Ez a legalja, amit látsz/láttok. Prime Blend azonnal "worked stopted". Ha a 24-t 27-re teszem, akkor a többi érték mehet lejjebb? Kétlem, de ha valaki azt mondja, akkor kipróbálom. Látatlanba illetve értetlenbe nem piszkálnám.
-
Cybertrone
veterán
válasz #59070464 #4390 üzenetére
Nincsenek szinkronban az idozitesek... Cl 10 ben tolod es cl 8 as idozitesreszletekkel operalsz... Mi a gyari ertekje a cuccnak? Ill milyen chippek vannak rajt? Ha old school cucc a szinkronidoziteseket jobban komalja, ha ujabb akkor lehet varialni, de szerintem ez igy nagy katyvasz!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
törölt tag
(#4393) haddent
Számolj be!
(#4394) Cybertrone
Nincsenek szinkronban az idozitesek...
Kettővel feljebb helyeztem be egy xls scrshot-t. A gyári értékekhez képest a sebesség ~9% az időzítések ~11%-t hoztak.
Mi a gyari ertekje a cuccnak?
1600MHz | 9-9-9-24-2T | 1.5V
(#4395) SzlobiG
Akkor még bőven mehet neki 1.65-ig.
Mindenképpen be akarom tartani a maximum 1.575V-os határt. Ha tudnám a lapom hogy nevezi a BIOS-ban a memóriavezérlőt és tudnék neki feszt adni ( ), akkor a teszt erejére felmennék 1.7V-ig (aztán lehet, hogy nem, a low profile miatt), már amennyiben a memóriavezérlővel fel tudnék menni 1.2V-ig.
Én 1.63-al használom 1866-on CL9-10-9-27 2T-vel.
Nekem 1866-on 9-10-9-22-1T és 1.5V-on abszolút stabil volt. Amíg nem tudtam erről a +/-5% tűréshatárról, addig én is így használtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cybertrone #4396 üzenetére
Mekkora fesszel?
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #4396 üzenetére
Hát igen a régi modulok szeretnek menni a G.Skillek nekem is szárnyaltak, de már holnap viszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest