Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz Repsol600 #19701 üzenetére
Köszönöm... De inkább személyesen vinném, mert nem tudom sokáig nélkülözni a procit, így Budapesten belül keresek olyan illetőt aki gyorsba megcsinálná, ja és nem rendelkezem alávaló pasztával sem, így azt is kellene alá tenni... Várom az ajánlatokat akár priviben is...
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mindenkinek. Érdekes dolog ez a kupaktalanítás.. Speckó én magamna szedtem le egy i5 3570k-rol és bizony megérte a sok para.. -20 minimum amivel jobb lesz.
Samsung S20 ULTRA
-
Toby888
senior tag
válasz hellboy0415 #19718 üzenetére
én amikor leszedtem, satu módszerrel csináltam, és meghalt a proc igen, tudom, balfasz vagyok
-
hellboy0415
aktív tag
Kicsit meg gyepáltam a procimat és az szerintetek jó ha 10 LinX után a víz 24.3 fokos? Lehetséges ez? A proci 4.3Ghz-en ment.
Samsung S20 ULTRA
-
F e Z o
veterán
válasz hellboy0415 #19726 üzenetére
A proci hány fokos volt, az fontosabb szerintem. A víz hőfoka a szobahőfoktól, s a hőleadó nagyságától függ, ami jelen esetben szerintem teljesen másodlagos.
H2O über alles!
-
SVLaller
senior tag
válasz hellboy0415 #19728 üzenetére
besz@rok, a víz hőfokát tized fokra tudod, de a prociét ami fontos lenne és a realtemp meg egy csomó más program min-max értékekkel feketén-fehéren kiír azt nem ez csak amolyan hangosan gondolkodás volt
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
bombibmw
veterán
válasz hellboy0415 #19728 üzenetére
Nekem 4,4-en most ezt hozza egy Archon,még hozzátehetsz 1 fokot kb.:
Vízzel jó az.
De azért nézd a hőfokokat!(#19733) hellboy0415: Köszönöm,de a hőfokok miatt raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
hellboy0415
aktív tag
Szép estét mindenkinek és magas órajelek mellett hideg magokat.
Samsung S20 ULTRA
-
Toby888
senior tag
válasz hellboy0415 #19725 üzenetére
I5-3570K, lerepült róla 1-2 kisebb ic vagy mi a rosseb,de haver megcsinálta, beidult, de nagyobb terhelésnél, mint pl játék vagy konvertálás, offolt :S
-
Darko
senior tag
Van arról valami infó, hogy a paszta mikor kezd megszilárdulni, tehát meddig lehet a kupaktalanítást elvégezni "biztonságosan", hogy a kupak ne kössön oda a kerámia maghoz? Évek?
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
aktív tag
Üdv. Lenne 1 3570k-s procim és ezt szeretném tuningolni. Eddig asrock és asus lapom volt azzal nem is volt gondom, jelen estben egy evga z77 stinger mini-itx lapom van, nos az lenne a gondom hogy nekem a lap bios része full idegen valaki esetleg tudna benne segitení? Az asrock fatality professonal lapomban ment 4.5-ön 1.210v-on ezt már kb. 8 honpja stabilan, a hasonló eredményt szeretném beállítani a mostani mini-itx lapomban is. Ha bárki esetleg képekkel, tippekkel, linkel vagy valami hasonlóval tudna segíteni nagyon meg köszönném. Remélem jó helyre írtam
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
bombibmw
veterán
válasz hellboy0415 #19747 üzenetére
(#18795) bombibmw ,innentől olvasgass egy kicsit!
-
bombibmw
veterán
válasz hellboy0415 #19749 üzenetére
Valakinek ez,valakinek az jön be.
Én azóta megcsináltam még két procit pengével,gondmentesen.
Nekem jobban bejön,mint a koszos garázsban,satuba paszírozni,meg ütlegelni egy kalapáccsal.
A satus baklövés után 10 perc alatt megvoltam vele.
Ha ezt előre tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest