- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Vannak progik amiknél ezt írja ki:
Az alkalmazást nem lehet elindítani. Ilyenkor mit csináljak? -
maathe
senior tag
Nekem sem P990-em van hanem P1 csak ide írok mert többen nézik meg a szoft ugyan az.
Ez a walkman 3.0 CSAK P1-re van. Memória nem telhetett meg mert van még 2,5 giga szabadon + telefonon van 120 mega.
Sokaknak azt írták hogy állítsák át angolra és a CapsS-et OFF-ra. Elvileg így jónak kell lennie de nekem így sem sikerült elindítani -
szejc
aktív tag
namármost
a memória és a tároló kapacitás nem ugyanaz! Memória a RAM-ot jellemzi, a tárhely pedig a memória kártyát, illetve a telon lévő hely nagyságát...üdv
szejcui: telefon belsőtárhelye: 60-120 mega (telotol függ), kártya változó
telefonmemória: 20-60 megaThings used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
-
maathe
senior tag
Nem itt lesz a hiba. SM-el bezártam mindent de akkor is ezt írta
Lehet hogy pár file bezavar de még frissíteni sem tudok SEUS-al mert az sem indul el...
Összeesküvés.[ Szerkesztve ]
-
szejc
aktív tag
válasz toth_janika #5810 üzenetére
max respect a kollegának
Things used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
-
Találkozott már valaki WLAN használatakor "ESock_Client 0", "MBuf 12" és még egy "ESock_Client 0" pánikokkal?
Nekem rendszeresen előjön... Először még kapcsolódni se tudtam az itthoni WLANomhoz (WPA-PSK-s), mert azonnal elszállt az előbb említett kódokkal. Aztán bementem az AP beállításaiba, mindent egyesével végignyomogattam (nem tudom miért tettem ), amitől már megy. Egy darabig...
A buli az, hogy ezek közül egyikről sincs publikus dokumentáció, legalábbis az S60 SDK-kban, és a jelek arra utalnak, hogy a UIQ-éban se. Nem mintha utána bármit is tudnék tenni vele...
Szóval, látta már valaki ezt? Lehet vele valamit csinálni?
“All nothings are not equal.”
-
passatgt
aktív tag
Gdesk-hez elkezdtem csinálgatni egy iphone témát, a főoldal megvan, illetve a beállításokhoz is az iphone féle került hivatkozások formájában
A telefonhoz a Touchdeal nevű progit raktam be.
Még csinálgatom, de gondoltam megosztom veletek
Gdesk 0.33-al megy
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Most már minden probléma megoldódott. W1i lett
-
szejc
aktív tag
válasz toth_janika #5815 üzenetére
gondolom a GW1-re gondolt ...
(tudatlanoknak magyarázat: Telefon unbrand, független szoftver a SEUS-tól)
(a tudatlan persze nem neked szól ToTo)üdv
szejcThings used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
-
-
toth_janika
őstag
Csak a szemem gúvasztottam, mikor rágugliztem a W1i-re, és látom, hogy "concept" phone! Meg mikor elolvastam ezt:
"Sony Ericsson W1i concept phone is the ultimate quad-band phone sporting HSDPA radio, 1MP front camera for video calls, 5MP camera with auto focus, 8x zoom for taking photos and videos, stereo speakers, Walkman 3.0 software, and 8GB of onboard storage. Sadly, it is just a concept."
"....Sadly, it is just a concept"MOD
A SeUS még mindig várat magára! Tök fájintos a telóm félig fekete félig eredeti ikonokkal![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Balinov
titán
válasz toth_janika #5820 üzenetére
Kar, hogy concept maradt, mert qrva tetszik. Sajna ha most kene uj SE telot vennem, akkor nem tudnek nyugodt szivvel valasztani. Xperia lenne jo, de az meg nekem is qrva draga a maga ~800€-s elorendelesi araval...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz toth_janika #5822 üzenetére
jaja, meg a W960 is eleg pofas darab, de a mostani SE kinalat miatt inkabb WM-es masina,valami hasonlo
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz toth_janika #5824 üzenetére
ez meg boven keplekeny, eloszor egy asztali pc-t kell epitenem a COD-okhoz,aztan majd max karacsonyra meglepem egy ilyennel magam.
-
Balinov
titán
válasz toth_janika #5826 üzenetére
Nemegeszen am! Az asztali gep top prioritasu, a mobil meg ha lesz valami jo akcio,de meg akkor sem biztos. Minden nem megy egyszerre, megaztan haza is kene iden menni, mert hianyoznak az otthoniak.
-
Balinov
titán
válasz toth_janika #5828 üzenetére
Majus 9-en jottunk ki asszonnyal. A tobbit pm-be, ha erdekel.
-
szejc
aktív tag
válasz Balinov #5829 üzenetére
miért kinn vagy írországban
üdv
szejcui: köszönhet mindenki csókolomot a másfél éves 4 gigás karimnak, tegnap széjjeltört... úgyhogy kénytelen voltam rendelni egyet... ezek a nagy költségek upsz... (3.200 FT )
Things used to be simple when apples and blackberries were just fruits.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Skacok, ti tudtok PH!-t böngészni a Trémobil féle Web'n'Walk -al? Itt mire betölti a 200. hsz-t, addigra mindig kifogy a memóriából és kernel exec 3...
Most ha lesz ki időm, akkor frissítem a programját, megpróbálom rátenni a gyári programot, meg utána egy rendes Operát a lenetebb írt flash támogatással..
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Balinov
titán
válasz T0rnad0 #5834 üzenetére
en otthon Net 50-es Tre csomaggal operaltam, eleg sokszor neztem ra a forumra, de nem tapasztaltam ilyen hibajelenseget. Mondjuk valszeg azert, mert gmail-t nezve a forumkoveteses emailban lathato linkre mentem, ami egybol a jo topikba vitt.
Nokia? Ugyanmar! Azt sosem, inkabb ne legyen mobiltelefonom. SE mindenkepp, ha nem lesz valami jo konstrukcioban itt az Xperia, akkor terek at a WM6 taborba.
-
toth_janika
őstag
válasz CPT.Pirk #5833 üzenetére
Nekem semmi bajom a w'n'w-s nettel, és nem is használok e-mail értesítőt! Lazán betölti még a Digitális fotós fórumot is, amiba már 12e felett járnak a hsz-ek! Nekem nincs flash támogatás az operában, nem is kell, ne generálja az is az adatforgalmat!
Balinov, eldiablo:
Én is így gondolkodtam ezelőtt! Volt egy 3310-es Nokiám, és utána csak SE (T100, K700, K750, P990)! Azon a véleményen vagyok, hogy egy SE szintű (pl p990 - bár ez rossz összehasonlítás mert qwerty nokia érintőképernyővel, ha jól tudom nincs) Nokia telefon qrva drága! Mert vagy néptelefont gyárt a nokia vagy űbermegagiga drága, de jó cuccokat! (N95 8GB - mellesleg ezzel szemezek most! )Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
eldiablo
addikt
válasz toth_janika #5838 üzenetére
Nekem most van E65-öm és N95-öm. Nem jók. Egy szimpla M600i-t többre tartok mint a "nagyokos" N95-öt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na majd friss soft után megnézem megint net dolgokat.
Másik problémám, hogy kevés a hangerő a fülesben. Gyári fülessel sem szólt túl hangosan, de az bazi pocsék módon szólt, úgyhogy leszedtem a vezetékek végéről a hangszórókat és felraktam a régebbi discmanemből megmaradt Thomson füleseket, na azokkal már végre akkor is van némi basszus, ha nem a "megabass" van beállítva eqkván, ellenben a hangerő továbbra is gyér.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Buszozáskor már nehezen lehet hallani...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Balinov
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, csatlakozom a Trémobiltól megmentett telefonosokhoz, gyönyörűen működött a leírás, végre world generic 1 lett a teló.
Holnap kiderül, így tudok-e majd memória elfogyás nélkül PH!-t olvasni. Egyébként most végre fel tudtam telepíteni a SEUS-t, ellenben a pcsuite nem települ, először újraindítás után feldobta a felkügyelet mentes telepítő beállításait, azt leokézva nem történt semmi, azóta meg már az sem jön be.
Eddig meg a PCsuite ment, és a Seus nem...
-
eldiablo
addikt
Nos, most ott tartunk, hogy 30FPS-al vesz fel videót az összes UIQ3-as telefon. Ezt a MOD-ot én még egy kicsit tovább finomítottam a fotó minőség javításával és a zoom növelésével. A fejlesztéseket a SEsmart-on elérhetővé fogom teni hamarosan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjatok nekem egy email postafikot, amit elfogad a symbiansigned. A primpostás címem jó lenne, de ott megdöglött az adatbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest