- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Tervezem, hogy lecserélem az i3-540-em egy i5-750-re vagy i7-860-ra.
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen lapba: [link] vagy hasonló H55 chipsetes alaplapba próbált-e már valaki ilyen procikat.Speed(R) írta, hogy:
"A tuning egyébként lap és példányfüggő..előbbiből masszív táprészleggel ellátott javasolt, utóbbi meg szerencse kérdése."
Ennek a lapnak ami nekem van mennyire lehet jó a tápellátása a procinak?
Az i3 alapfeszen 3,8 ig volt stabil. Felette már kérte a feszt eléggé.Valamint esetleg van itt olyan aki tervezi, hogy eladja a prociját?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
válasz Trebron09 #11404 üzenetére
Egy ACF 13-al hűtöm, és MX4-es pasztám is lesz ha minden igaz. Egy i5-750-et sikerült üzletelni.
Ezzel a lappal szerinted mennyit fog menni? 3,5 ? Mennyi felé ne menjek?Vagy amennyit alapfeszen visz? Addig nem lesz tápellátási probléma?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
válasz Speed® #11409 üzenetére
Na meglett az i5. Beraktam az i3 után és nem értem, hogy miért ennyi az órajel:
A beállítások:
BLCK: 166
szorzó: 20
turbónál: 21CPU-z be is felmegy 3980-ra.
De ez hogy jön ki? 3300 meg 3500 is szokott lenni az oké. De ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
válasz Trebron09 #11415 üzenetére
Én a táblázatban úgy látom, hogy mikor 4 vagy 3 mag aktív akkor 2800 (esetemben 3300) amikor 1 vagy 2 akkor pedig lenne 3500. Valójában pedig: mikor 3 vagy 4 akkor 3500 és mikor 1 akkor 3980.
Tehát akkor bios-ban mindig csak azt az órajelet tudom állítani ami 3 ill. 4 mag terhelése esetén lép életbe?
1 vagy 2 magnál pedig automatán fellövi 24-es szorzóra?“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest