- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz CrazySouls #23460 üzenetére
Csak akkor tudnám, hogy miért opció egy olyan dolog, ami a gyakorlatban nem is működik. Ráadásul nekem kb. egy hetet vett ez el. Mikor elsőnek indítottam a folyamatot, éppen a video chat-es elérhetőség előtt volt, ezért elhalasztottam. Innentől kezdve nem is tudtam újra kérni ezt a lehetőséget. Pár nap telefonálgatás után, azt tanácsolták, kezdjem elölről. Ekkor meg valamilyen karbantartás volt, szóval ez ugrott. Majd miután sikerült a folyamat, kiderült, hogy nem jó, menjek be. Ok. A bankfiókban az ügyintézőnek sok kedve nem volt a dologhoz, és az összes létező marketinges vackot, és adatmegosztást bepipált, mert amit online csináltam azt nem látta (elvileg). Szóval heteken át tartó levelezés követte, hogy ezeket kikapcsolják. Végül ez is meglett (elvileg).
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Dark Souls sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest