Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Zoona #1683 üzenetére

    Én csak beta kijövetele után vettem meg Zerathul-t sok mással egyetemben. Viszont akikkel szoktam játszani, nekik megvolt már hamarabb. Ők is biztattak, h nyugodtan vegyem meg, mert még mindig játszható és nekem is ez a tapasztalatom. Kell hozzá egy kis gyakorlás, de melyikhez nem? :)

    Toltam pár rankedet soloban és csapatban is. Soloban lehet, h csak az elején, ilyen de teljesen lehetetlen comp-ok persze ellennek minden ami csak kellhet. 3fővel már javul a helyzet, de 5tel az igazán tuti a dolog, nyerés és szórakozás terén is. Semmivel nem ad több goldot vagy XP-t, mint a Quick szal ez miatt sem kell izgulnia aki netán még nem tud menni. Jelenleg 11 hősöm van, igyekeztem a társakét kiegészíteni, így viszonylag életképes setupokkal tudunk menni. Mégis úgy érzem ha vkinek nincs "állandó" csapata olyan 15 a min. amivel érdemes neki vágni.
    Tyler Durden
    Thrall bár nem elsőkézből, de nagyon jónak néz ki. Stitches, Uther, Kerrigan mellé nagyon jól kombózható. Healje miatt nem kell annyira félni, hogy hamar kikapják, mint a többi assát, speed bonus miatt pedig kellően agilis. Legutóbbi ranked: virágos mappon ( Stitches, Uther, Flasted, Thrall, Zagara ) vs ( Muradin, Brightwing, Valla, Tychus, Illidan ). Végig hoztuk a fightokat, végére 3 szint különbséggel zártunk 17perces meccsel.
    Alig várom már, hogy 10kért pár hét mulva megvehessem, jelenlegi formájában nagyon bejövős.

    Üdv.: Chronos

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák