- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Akadt egy kisebb problémám! A hd filmek legelőször hang csúszással és nagy akadozásokkal indultak el. Viszont amikor innen letöltöttem a WHPlayert és azzal játszottam le őket, akkor ez a gond megszűnt. Viszont nagyobb akció jeleneteknél mint pl. autós üldözés mondjuk: James bond film, továbbra is megmaradt egy pici akadozás (igaz elég minimális szóval itt már a hang sem csúszott el), de szerintem ennek sem kéne lennie! (nem tudom Ti, hogy vagytok ezzel??!) Ti is tapasztaltátok már ezt? Viszont volt olyan film is ahol egyáltalán nem szaggatott még nagy akció jeleneteknél sem (pl. Star Wars II) És mind a két fajtánál: 720p, 1080p filmeknél előfordult ez a gond. A konfigom: AM2 4800+, Radeon 4770 512, 2gb ram és a legújabb ATI drivert használom.
Megnéztem azt is, hogy a processzor terheltségi szintje lecsökken 20%-ra a WMH lejátszóval. Ötletek? Mi lehet a gond? Szóljatok, ha nem írtam le részletesen vagy kimaradt volna valami.[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
válasz CsigaGyilkos #4499 üzenetére
hoppsz. Utólag olvastam vissza (sorry), hogy andris21-nek sikerült ezzel a lejátszóval: TotalMedia Theatre ? Mert elvileg nála ugyanaz volt a gond mint nálam, ha jól vettem ki a szavaiból. Használtál mellé valamilyen beépített codeket? Vagy elég szimplán az a lejátszó is?
Üdv
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
Az a poén, hogy 9.8 használtam eredetileg is.
Viszont a probléma megoldódott, amikor letöltöttem home cinema v1.3 változatát, v1.2 nem tudom miért nem volt jó Egyébként még fent van mellette a TotalMedia 3, de az önmagába nem oldotta meg a gondot, csak a home cinem v1.3-mal nem akadozott a kép, azzal viszont már mindegyik film jó volt. Megyek is filmezni !!üdv
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- Autóhifi
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest